Raluca Pastramă e convinsă că Pepe le manipulează pe fiicele lor: „Copiii mei sunt nefericiți. Le e teamă să vorbească cu mine, căci tatăl lor le-a zis că le înregistrează. Dacă pun întrebări...”

.

Tensiunile dintre Raluca Pastramă și Pepe escaladează pe zi ce trece. Fosta soție a artistului luptă pentru custodia celor două fiice, Maria și Rosa, despre care spune că sunt manipulate și influențate negativ de tatăl lor. Inclusiv apelurile telefonice ar fi înregistrate de artist, astfel că fetițele nu pot exprima ceea ce simt cu adevărat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Pepe și Raluca Pastramă au divorțat amiabil în 2020. Fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas în grija artistului după destrămarea familiei. Foștii soți au rămas în relații bune până de curând, când bruneta l-a chemat pe artist în judecată pentru renegocierea custodiei copiilor. Scandalul a fost alimentat cu acuzații grave din ambele părți.

Citește și: Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă: „Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru…'


Citește și: Liviu Vârciu îl acuză pe Pepe că i-a furat iubita: „Am iubit-o, iar el a venit cu ea de mână, la ziua mea. Cât tupeu să ai?'

Citește și: Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro, au planificat deja nunta și vor să adopte copii: „Credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem să facem asta'

Citește și: Ioana Zamfir, ispita de la Insula iubirii, a avut o viață de coșmar. A fost abuzată și bătută de mai mulți bărbați: „Avea 40 de ani atunci, a vrut să se asigure că nu o să spun nimănui'


Raluca Pastramă e convinsă că Pepe le manipulează pe fiicele lor

După gravele acuzații care i s-au adus, Raluca Pastramă mută atenția către fiicele ei, Maria și Rosa, despre spune că sunt nefericite și manipulate de tatăl lor. Ea consideră că artistul face tot ce-i stă în putință pentru a influența negativ opinia publică și pentru a o pune într-o lumină nefavorabilă.

„Copiii mei sunt nefericiți. El le manipulează pe fete extraordinar de tare. El manipulează toată România și induce niște lucruri ca să pară groaznice. E un maestru manipulator. Uită-te, și pe mine m-a manipulat. Cum să accepți tu, uită-te și la soția lui, după 4 luni de zile, să îmi facă mie melodii?


‘Pasăre de noapte’ el mi-a făcut-o mie. În mâna el are verigheta de la nunta noastră. El cântă „Am crezut că mă iubești și că o să rămânem toată viața împreună…’. El e însurat și are copil mic și abia a făcut nuntă’, a mărturisit bruneta pentru fanatik.ro.

„Le e teamă să vorbească cu mine’

Raluca Pastramă mai spune că îi este greu să aibă o legătură sănătoasă cu fiicele ei. Apelurile telefonice ar fi înregistrate, astfel că Maria și Rosa evită să răspundă la întrebări legate de tatăl lor sau să transmită deschis ceea ce simt.


„Eu vorbesc cu fetele mele. Săracele, și ele trec prin perioada asta și nici nu știu cum să mai vorbească și cui să mai vorbească. Le e teamă să vorbească cu mine, căci tatăl lor le-a zis că le înregistrează peste tot, știi, și le e teamă să vorbească cu mine la telefon…

Dacă le pun o întrebare de genul ‘Ce a zis tac-tu?’ sau De ce nu vrei să vii’, dacă pun întrebări pe care consideră că l-ar putea deranja pe tatăl lor, ele nici măcar nu răspund. Îmi zic să vorbesc cu tati. La școală, la fel, dacă sunt întrebate ce simt ele, nu răspund de teamă să nu îl deranjeze pe el. Suntem la un punct foarte urât. Omul ăsta e chiar fără scrupule’, a mai spus bruneta.


„Mi-am dorit o familie, nu m-am tăvălit cu 100 de bărbați’

Raluca Pastramă susține că și ea a fost manipulată de Pepe pe parcursul relației lor. A realizat acest lucru abia după ce a început să meargă la terapie și abia recent a prins curaj să vorbească deschis despre ceea ce a trăit.


„Mie până acum mi-a fost frică de presă, căci tot manipulată de el am fost. El m-a făcut să îmi fie teamă de voi, să fug, să pară că totul e groaznic, că mă puteți distruge. În mintea mea de copil de 20 de ani, el era universul meu. Eu cu el am deschis ochii în lume. M-a împachetat cum a vrut el. Știi cine m-a încurajat să vorbesc? Terapeutul meu.

Mi-a zis că undeva în sufletul meu lucrurile astea rămân. Chiar a zis de ce să nu știe oamenii adevărata mea față și valoare, că am fost alături de copii, am muncit alături de el, m-am zbătut alături de el. Eu mi-am dorit o familie. Nu m-am tăvălit cu 100 de bărbați și am vrut ca ăla să fie bărbatul meu. A fost o altă păcăleală a vieții, ce mai pot să fac? Sunt o femeie puternică, merg mai departe’, a conchis Raluca Pastramă.

Sursa foto: Facebook & Instagram