Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că încearcă s-o discrediteze, după ce noi detalii din trecutul ei au ieșit la iveală: „Eu sunt asumat, nu fac porcării pe la spate. Să nu mai caute vinovați”

.

Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că încearcă s-o discrediteze, după ce noi detalii din trecutul ei au ieșit la iveală. Scandalul dintre ei pare să-i șifoneze imaginea brunetei, mai ales că în presă apar informații care n-o pun într-o postură tocmai favorabilă. Ea e convinsă că artistul divulgă povești din viața ei personală și face tot posibilul să influențeze opinia publică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat amiabil în 2020. Fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas în grija artistului după destrămarea familiei. Foștii soți au rămas în relații bune până de curând, când bruneta l-a chemat pe artist în judecată pentru renegocierea custodiei copiilor. Scandalul a fost alimentat cu acuzații grave din ambele părți.

pepepepe

Citește și: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din…'. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: Maria Iordănescu a recunoscut în direct că a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac: „Soțul știe, are încredere în mine”

Citește și: Laura Crișan, avocata suspectată că l-ar fi asasinat pe milionarul Ioan Crișan, primele declarații. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă și-a omorât tatăl

Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că încearcă s-o discrediteze, după ce noi detalii din trecutul ei au ieșit la iveală

Zilele trecute, noi detalii din trecutul Ralucăi Pastramă au circulat în presă. O fotografie o surprindea alături de un bărbat despre care s-a scris că ar fi fost amantul ei în timpul căsniciei cu Pepe. Detaliile poveștii au fost divulgate de surse din anturajul foștilor soți.

Revoltată după apariția acestor informații, Raluca Pastramă a clarificat situația pe rețelele de socializare. E convinsă că fostul ei soț a dat în presă detalii legate de trecutul său, în încercarea de a-i șifona imaginea. A lansat un atac dur și la adresa lui Pepe, despre care a spus că se face de râs și că încearcă în mod disperat să influențeze opinia publică.

„Măi oameni buni, de ce o poză de acum câteva luni apare acum în ziar? De ce cu iz tendențios? Ce poveste este asta? Nu pot să mai merg pe stradă că imediat apare o poveste?(…)

Nu ați văzut cum Pepe a reușit pentru o seară să manipuleze niște oameni buni într-un platou TV, comițând infracțiuni? Acum a început și cu voi? Da, clar știu că el (PEPE) se află în spatele acestor povești, îmi este clar. Sper să vă fie și vouă!!! Nu, nu este doar un subiect de scandal, în spatele acestei povești este un om plin de ură care se face de râs, încercând să o discrediteze pe mama copiilor lui vrând, de fapt, să inducă oamenilor, din nou, alte lucruri urâte despre mine', este mesajul scris de Raluca Pastramă pe rețelele sociale.

Cum s-a apărat Pepe după acuzațiile Ralucăi Pastramă

După acuzațiile pe care i le-a adus fosta soție, Pepe spune că nu îl cunoaște pe Ștefan, bărbatul care apărea alături de ea în fotografia respectivă. Pentru că este asumat, artistul afirmă că nu ar recurge la astfel de tertipuri pentru a-i distruge imaginea Ralucăi Pastramă.

„Nu îl cunosc pe acest om, Ștefan', nu a fost la mine în casă, nu mă mai interesază viața Ralucăi și când am zis să nu mă mai asociați cu ea acum câteva luni, știam ce spun. Eu am explicat public și sunt asumat, eu nu fac porcării pe la spate.

Oricine are o problemă, să se adreseze instanțelor sau autorităților competente, că la televizor și în ziare nu poți avea decizii… ai doar scandal. Fiecare să răspundă pentru ce face, să nu mai caute alți vinovați. Multumesc!', a declarat Pepe, pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton