Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când...”

 Ifrim Georgiana
.

Raluca Pastramă a oferit primele declarații referitoare la divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru. Afaceristul a fost cel care a confirmat public că nu mai formează un cuplu, iar bruneta a venit cu o serie de completări. Potrivit acesteia, separarea a avut loc la începutul acestui an, însă nici până astăzi nu au semnat actele de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După luni întregi în care s-a zvonit că divorțează, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au confirmat că nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2022 și tot atunci au devenit părinții unei fetițe, Maryam. Relația celor doi s-a încheiat la începutul acestui an, însă nu au semnat actele de divorț, după cum a declarat bruneta.

ral9-1ral9-1

Citește și: Raluca Pastramă divorțează de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Ne-am separat de câteva luni. Custodia…'. Ce decizie au luat în privința fiicei lor

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, împreună în prima zi de școală a fiicei, dar nu s-au fotografiat împreună. Raluca a purtat o rochie foarte scurtă

Citește și: America Express 19 decembrie – Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Scandal uriaș între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: „O isterică răsfățată!'

Citește și: Analia Selis, pentru prima dată în Argentina, însoțită de copiii ei: „Vor cunoaște locul pentru care inima mea bate atât de tare”. De ce a amânat până acum

Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de Ibrahim Ibru

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru nu mai formează un cuplu de la începutul acestui an. Fosta soție a lui Pepe a dat de înțeles că au existat tentative de împăcare, însă fără succes. Deși au înaintat actele de divorț, cei doi încă sunt soț și soție, asta pentru că nu au găsit timp să se ocupe de acest lucru.

„În primul rând eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu, ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!

Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tălăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scuzută, amândoi am avut treabă și aia a fost. Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună', a spus bruneta, potrivit SpyNews.ro.

„Eu m-am retras din viața publică de când m-am despărțit de Pepe'

Raluca Pastramă a explicat că s-a retras din atenția publică odată cu divorțul de Pepe, de aceea nu a anunțat schimbările recente din viața ei. Bruneta nu a dezvăluit motivele separării de Ibrahim Ibru, dând de înțeles că-și dorește discreție totală în această perioadă.

„Eu am considerat că nu am de ce să dau explicații nimănui în presă pentru că eu nu sunt artist, nu cânt, nu dansez, nu prestez, nu fac nimic care să mulțumească publicul, așa că am preferat ca viața mea să rămână una privată. Eu nu am de ce să-mi mai afișez viața mea publică, nici măcar pe internet. Eu m-am retras din viața publică de când m-am despărțit de Pepe.

Eu de acum trei ani și ceva nu am mai avut niciun contact cu presa, dar nu am simțit nevoia și nu am nevoie de presă în viața mea', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton