Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat oficial, dar încă nu a fost stabilit domiciliul copilului: „Vom mai audia un martor”

.

Luni, 21 octombrie, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat oficial, la Judecătoria Buftea. Adrian Cuculis, reprezentantul legal al afaceristului, a făcut câteva declarații pe marginea subiectului, precizând că instanța nu a stabilit domiciliul fiicei cuplului. La proces a fost prezent și Pepe, dar nu a fost audiat ca martor, așa cum s-a speculat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în vara lui 2022, cununia fiind oficiată de Gabriela Firea. La momentul respectiv, bruneta era însărcinată cu fiica lor, Maryam, care a venit pe lune la două zile distanță. Cuplul a anunțat despărțirea în decembrie 2023, însă abia acum s-a finalizat procesul de divorț.

pepe-10pepe-10

Citește și: Ibrahim Ibru îi ia apărarea Ralucăi Pastramă, după ce Pepe a dezvăluit că are imagini în care aceasta se droghează: „Nu vorbesc public nimic de rău de mama copilului meu. Sunt greșeli ale tinereții”

Citește și: Pepe susține că are filmări care dovedesc că Raluca Pastramă consumă substanțe interzise. Cum s-a apărat ea: „Nu m-am drogat în viața mea. Este o imagine pe care Ibrahim…'

Citește și: Silviu Biriș s-a căsătorit în secret, la 8 ani de la divorțul care l-a trimis la un pas de călugărie: „Sunt foarte îndrăgostit”. Cine este și cum arată soția actorului / Imagini de la nuntă

Citește și: Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Artistul s-a reprofilat, după ce a părăsit trupa Akcent

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat oficial

Pe 21 octombrie, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au prezentat la Judecătoria Buftea. Procesul de divorț s-a finalizat, însă instanța nu a stabilit domiciliul fiicei lor. Adrian Cuculis, avocatul omului de afaceri, a făcut câteva declarații pe marginea subiectului, precizând că adevărata dispută juridică se dă între Raluca Pastramă și Pepe, în procesul pentru custodia fetițelor.

„La termenul din data de luni 21 octombrie, cei doi au divorțat și a mai rămas de stabilit unde o să aibă domiciliul copilul.

De fapt, scandalul cel mai mare este între Raluca Pastramă și Pepe, iar noi nu vrem să ne băgăm acolo, nu de alta dar nu ne interesează.

Termenul următor s-a stabilit pe data de 2 decembrie, atunci când vom mai audia un martor. Practic, opinez că pe data de 2 decembrie se va închide procesul', a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Click!.

Pepe s-a prezentat la procesul de divorț al celor doi

Și artistul s-a prezentat la procesul de divorț dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru. El a explicat că este interesat de binele copiilor, de aceea urmărește atent situația fostei soții.

„Eu sunt astăzi doar pentru a studia cazul, nu e procesul meu (…) Au legătură oarecum procesele. Cel al lor și cel intentat mie. Nu am ce să comentez declarațiile de pe Instagram. În primul rând, eu sunt blocat pe rețelele de socializare de ea.

Eu am aflat din presă. Pe mine mă interesează de copii, cam ce se întâmplă și cum se întâmplă. Schimbările astea, fluctuațiile astea în ceea ce privește programul copiilor și creșterea minorilor și interesul superior al minorilor (…)

A spus că ea nu a avut avocat, că nu a știut ce a semnat. Păi ea de ce e patroană de grădiniță în momentul ăsta? V-ați pus vreodată întrebarea asta? Eu i-am cedat acțiunea unei societăți și s-au semnat vreo șapte acte la notariat în prezența avocaților, evident, și negociate timp de un an de zile', a declarat Pepe, înainte de proces.

Raluca Pastramă: „Pepe a fost citat ca martor'

Ulterior, Raluca Pastramă a dezvăluit că Pepe ar fi fost chemat ca martor de către Ibrahim Ibru. Avocatul a decis, în cele din urmă, ca tatăl afaceristului să dea declarații în fața instanței.

„Pepe a fost citat ca martor și el, și tatăl lui Ibrahim. Doamna judecător a acceptat un singur martor, iar ei l-au ales pe tatăl lui Ibrahim. El a venit în postura de martor, știa că va fi martor.

Avocatul lui l-a ales pe tatăl lui Ibrahim. Au ales pentru că Pepe nu a participat la relația noastră, nu a fost prieten cu noi în timpul căsătoriei, s-a împrietenit după.

Pe cine nu surprinde prietenia lui Pepe cu Ibrahim? Da, este cumva ciudat pentru oricine. (…) Toată situația asta este creată de Pepe. (…) Războiul dintre mine și Ibrahim este războiul lui Pepe. Pepe are o dușmănie pe care nimeni nu o înțelege. Se vede și în privirea lui, în felul în care vorbește. (…) Pepe îmi face asta din pură răutate', a declarat Raluca Pastramă, la Un show Păcătos.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton