Raluca Pastramă, surprinsă ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Este în proces de divorț cu Ibrahim Ibru / În ianuarie, bărbatul a fost fotografiat cu cele două femei la distanță de două zile

 Calin Maria Bianca
.

Raluca Pastramă, surprinsă ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Nu mai este un secret pentru nimeni momentul în care Ramona Olaru și Raluca Pastramă au fost văzute în urmă cu două luni, la brațul aceluiași bărbat, într-un interval scurt de timp. Pe atunci, fosta soția a lui Pepe nega că ar avea vreo legătură cu acest bărbat, explicând că sunt doar prieteni. După ce acesta s-a despărțit de asistenta de la Neatza, bărbatul a fost surprins la brațul Ralucăi Pastramă, conform ipostazelor în care au fost surprinși de Cancan.ro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă nu a avut mare noroc pe plan amoros, astfel că după despărțirea de Pepe, relația ei cu Ibrahim nu a durat foarte mult, chiar dacă au o fetiță împreună. Deși încă nu s-a pronunțat divorțul de fostul ei partener, de curând, aceasta a fost surprinsă la brațul fostului iubit al Ramonei Olaru, iar pozele de la Cancan.ro vorbesc de la sine. Acum, toată lumea se întreabă dacă cei doi au sau nu o relație.

ramona-olaru-raluca-pastramaramona-olaru-raluca-pastrama

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce a fost surprinsă alături de iubitul Ramonei Olaru: „Ce treabă am eu? Noi suntem…'

Citește și: Ibrahim Ibru, surprins în compania unei brunete voluptuoase, după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi și-au dat întâlnire la un restaurant din Pipera

Citește și: Cristi Brancu s-a certat, în trecut, cu Elena Cârstea din cauza unui bilet de avion: „Cum îți permiți să vorbești în felul acesta? Să le fie rușine…'. Prezentatorul TV o invitase în emisiunea lui

Citește și: Dinu Maxer a mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului de Deea, după 18 ani: „Când am semnat actul de divorț, a fost o ușurare teribilă”

Raluca Pastramă, surprinsă ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru

Raluca Pastramă a surprins pe toată lumea, după ce a fost văzută ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Pe data de 14 ianuarie 2024, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani radia de fericire la brațul bărbatului care azi o ține de mână pe Raluca Pastramă. Ulterior, asistenta TV a recunoscut că e o femeie singură, iar acum fostul ei partener a fost surprins la braț cu Raluca Pastramă.

Deși Raluca Pastramă a declarat că ea și fostul iubit al Ramonei Olaru sunt doar prieteni, la scurt timp după ce bărbatul a fost văzut și în compania ei, în luna ianuarie, aceștia au fost surprinși din nou acum în ipostaze apropiate. Cei doi au ieșit în oraș, și-au delectat papilele gustative, iar după aceea, conform sursei menționate mai sus, au rămas acasă la brunetă.

Raluca Pastramă a negat că are o relație cu fostul iubit al Ramonei Olaru, în luna ianuarie

În timp ce Ramona Olaru a ieșit cu el și s-a afișat mai îndrăgostită ca niciodată, chiar ținându-se de mână, la scurt timp au apărut și imagini cu Raluca Pastramă în compania aceluiași bărbat. Fanii nu s-au putut abține și s-au întrebat ce se întâmplă, astfel că fosta soție a lui Pepe a clarificat lucrurile. Mai concret, a spus clar că nu s-au pupat, nu s-au ținut de mână și nu au avut gesturi care să ducă pe cineva cu gândul la o relație, ei fiind doar cunoștințe de mai mult timp.

„Mă pup? Mă țin de mână? Suntem prieteni de mult. Ce treabă am eu? El e cu Ramona’., a spus Raluca Pastramă pentru Cancan, pe atunci.

Totuși, după ce bărbatul și Ramona Olaru s-a despărțit, se pare că nu a mai ținut cont de cele spuse și s-au afișat în ipostaze apropiate, chiar dacă ea este în continuare o femeie căsătorită cu Ibrahim Ibru.

Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă sunt în continuare căsătoriți

Raluca Pastramă este în continuare o femeie măritată din punct de vedere legal. Totuși, bruneta a dezvăluit că nu mai formează un cuplu de mai mult timp, fiind despărțiți.

„În primul rând eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu, ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!

Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tălăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scuzută, amândoi am avut treabă și aia a fost. Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună, a spus bruneta, potrivit SpyNews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton