Raluka s-a mutat împreună cu iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă. Bărbatul s-a stabilit în România și i-a cunoscut părinții: „E foarte fericit. Nu am de gând să mă mărit”

 Ifrim Georgiana
.

Raluka s-a mutat împreună cu iubitul ei, care e mai mare cu 20 de ani decât ea. Discretă cu privire la viața personală, artista nu i-a dezvăluit identitatea, însă a dat de înțeles că relația evoluează frumos și au planuri mari de viitor. Nu se visează mireasă, însă își dorește să devină mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La începutul anului trecut, Raluka s-a dat de gol că este într-o relație cu un bărbat mai mare decât ea. Iubitul ei s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic. Acesta ar fi divorțat și ar avea patru copii. Cunoscuta artistă a rămas discretă și nu a făcut prea multe dezvăluiri despre cel care i-a cucerit inima. Relația lor este cât se poate de serioasă, astfel că s-au mutat împreună, iar iubitul ei i-a cunoscut părinții.

eal10eal10

Citește și: Pavel Bartoș și Raluka vor prezenta PROTEVELION 2024. Ce vedete sunt invitate

Citește și: Ce sumă au plătit Ana Baniciu și Raluka pentru a se întoarce în țară din Israel, după izbucnirea războiului: „Dacă ajungeți în aeroport, trebuie să aveți banii ăștia. Statul nu ne-a ajutat cu nimic”

Citește și: Cine este Oana Matache de la Power Couple. E sora Deliei și a divorțat de tatăl copiilor săi

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…”

Raluka s-a mutat împreună cu iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Raluka și iubitul ei s-au mutat sub același acoperiș. Bărbatul, mai mare cu 20 de ani decât ea, s-a stabilit în România, astfel că relația nu se desfășoară la distanță. Artista a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă și recunoaște că nu este încă pregătită. În schimb, așteaptă cu nerăbdare s-o vadă pe Ana Baniciu, buna ei prietenă, în această ipostază.

„Nu suntem la distanță, pentru că el s-a mutat în România. Stăm împreună chiar! Cu siguranță voi deveni mama la un moment dat, doar că deocamdată trebuie să avem grijă de bebeluș, să am grijă de Ana. I-am zis că prima dată trebuie să treacă ea prin toată această frumusețe de emoție și după aceea eu am timp. Am atât de multă treabă, încât nu am timp', a spus artista pentru playtech.ro.

„Nu am de gând să mă mărit'

Raluka nu s-a ferit să recunoască că nu-și dorește să ajungă în fața altarului. Nu s-a visat niciodată mireasă și nu prioritizează ideea de a face nuntă.

„Dacă te referi la însurătoare și măritiș, nu este stilul meu. Nu am de gând să mă mărit nu cu el, nu am de gând să mă mărit. Nu m-am visat niciodată mireasă. E visul fetelor, dar nu al meu', a mai spus ea.

Deși nu-și oficializează relația cu iubitul ei, Raluka l-a prezentat părinților: „Da. Și el e foarte fericit și părinții mei sunt foarte fericiți'.

Raluka, cadou inedit de la iubitul ei

În noiembrie 2023, Raluka a primit un cadou inedit din partea iubitului ei, cu oocazia aniversării sale. Cei doi au petrecut o vacanță în Norgevia, iar artista a avut ocazia să vadă aurora boreală.

„Cadoul de ziua mea de anul acesta a fost pur și simplu minunat. Am plecat în Norvegia, unde a fost totul magic. Am văzut aurora boreală…Deci, efectiv, a fost magic. Am primit acest cadou de la iubit, dar totodată, cumva, și de la natură', a mai declarat Raluka, într-un interviu mai vechi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton