Ramona Bădescu, dezvăluiri în lacrimi despre moartea tatălui ei. L-a pierdut la câteva luni după ce a născut: „A venit COVID-19, depresia post-partum. L-a ținut pe Ignacio în brațe, apoi...”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Bădescu a adus pe lume primul ei copil, un băiețel, în anul 2019. Câteva luni mai târziu, fericirea i-a fost umbrită de moartea tatălui ei, care fusese infectat cu COVID-19. Acea perioadă a fost extrem de delicată pentru ea, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ramona Bădescu, în vârstă de 55 de ani, a devenit mamă în urmă cu cinci ani, când a adus pe lume un băiat. De câțiva ani, actrița trăiește o poveste de dragoste cu Fabio Cali, bancher și om de afaceri italian. Cei doi au în plan și o căsătorie, însă așteaptă momentul potrivit pentru a face acest pas.

ram8ram8

Citește și: Ramona Bădescu i-a făcut un cadou special fiului ei, Ignacio, cu toate că nu i-a fost alături în ziua în care a împlinit 5 ani: „Ne-am unit să ducem această poveste în viitor…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

Citește și: Medana îi dă replica Larisei Uță, după acuzațiile primite de Alin Oprea de la fosta soție: „Urmărește crâncen un divorț al nostru? O invit să își ia zborul din căsnicia noastră' / Decizia luată de artist

Citește și: Miruna de la Mireasa, sezonul 6, este însărcinată: „Dumnezeu ne-a trimis un suflet care să ne umple viața de fericire”

Ramona Bădescu, dezvăluiri în lacrimi despre moartea tatălui ei

Ramona Bădescu l-a adus pe lume pe fiul ei în toamna lui 2019. Câteva luni mai târziu, tatăl acesteia a pierdut lupta cu COVID-19, după o perioadă de spitalizare. Ca proaspătă mamă, actrița a traversat o perioadă foarte delicată, fiind diagnosticată și cu depresie post-partum. Cu toate acestea, se bucură că părinții i-au fost alături când a născut și că tatăl ei a apucat să-și strângă nepotul în brațe.

„După numai cinci luni, au început problemele. A venit COVID-19, depresia post-partum (…) Tata a fost o figură foarte importantă în viața mea, mă bucur că am avut posibilitatea să nasc cu tata și cu mama lângă mine. L-a luat pe Ignacio în brațe, mama l-a văzut, l-au ținut în brațe, apoi s-au întors în țară. Trebuia să facem Crăciunul împreună', a declarat Ramona Bădescu, la Xtra Night Show.

„Iubiți-vă părinții, nu sunt eterni'

De când s-a mutat din România, actrița spune că a învățat să-și exteriorizeze sentimentele, mai ales în relația cu părinții ei. În ultimii ani de viață ai tatălui său, i-a spus că îl iubește, un gest pe care anterior nu l-a putut face.

„Am învățat un lucru în Italia, și anume să dau frâu sentimentelor. N-am reușit niciodată cât am fost în țară să le spun „Te iubesc', „Mi-e dor de tine', „Vreau să fii lângă mine'. Noi am fost un popor foarte orgolios, foarte închis, am trăit într-o epocă în care îți era rușine să exteriorizezi și acolo am învățat să am curajul sentimentelor, să le exprim, să îți ceri iertare dacă ai greșit. Am reușit, în ultimii ani de viață ai lui tată să îi spun că îl iubesc, „Mi-e dor de tine' și acum mama îmi este alături tot timpul (…) Iubiți-vă părinții, protejați-i, nu sunt eterni', a mai spus actrița în aceeași emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton