Ramona Bădescu, despre episodul în care a fost interzisă la TV, în timpul regimului comunist, pentru că a cântat în fustă scurtă: „Și pentru că aveam breton. Au tăiat emisiunea. Realități care m-au făcut să…”

.

Ramona Bădescu a fost interzisă la TV, în timpul regimului comunist, pentru că a cântat în fustă scurtă și avea breton. Vedeta își amintește și acum despre debutul ei în muzică și în televiziune, cu bune și rele. Avea doar 13 ani când a înregistrat prima ei melodie, iar regimul lui Nicolae Ceaușescu și-a pus amprenta și asupra carierei sale, la început, căci a fost scoasă de pe postul național, la un moment dat. Iată dezvăluirile îndrăgitei artiste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ramona Bădescu a cucerit publicul încă de dinainte de Revoluție. Ea este în continuare una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și face furori în rândul admiratorilor săi, atât prin fumusețea ei, cât și prin talentul ei incontestabil. Vedeta a apărut prima dată la TV în anii 80 și își amintește și acum despre începuturile ei în muzică și televiziune. Aceasta a povestit recent că, la un moment dat, a fost interzisă la TV de Nicolae Ceaușeascu, pentru că purta fustă scurtă și avea breton.


Citește și: Ramona Bădescu a suferit de depresie postnatală: „Nu contează că am născut la 50 de ani. Am avut momente de descurajare, de neputință’. Ce spune despre nunta cu Fabio Cali și botezul fiului lor / EXCLUSIV

Citește și: „O adolescentă grăsuță, care stingea lumina când făcea duș. S-a scris că mi-am scos două coaste…’. Ce complexe avea Ramona Bădescu și cum a ajuns victima preconcepțiilor, după ce s-a mutat în Italia / EXCLUSIV


Citește și: Medicul Adrian Marinescu anunță că Florin Piersic poate să stea în picioare, cu sprijin, după operație: „Nu numai că suntem încrezători, ba chiar avem motive să ne gândim că…’

Citește și: Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica ei: „Cea mai bună parte din mine'. Ce mult a crescut Josephine!

Ramona Bădescu a fost interzisă la TV, în timpul regimului comunist, pentru că a cântat în fustă scurtă


De curând, Ramona Bădescu a luat parte la fastuosul eveniment organizat în onoarea maestrului muzicii ușoare românești, Jolt Kerestely, care a împlinit 90 de ani. Cu această ocazie, artista le-a oferit un interviu jurnaliștilor de la Cancan, în care a vorbit, printre altele, și despre debutul ei în muzică și televiziune, în vremea comunismului. Vedeta a dezvăluit cum a ajuns să fie scoasă de pe postul național dintr-un motiv șocant.

„Sunt emoționată, sunt fericită, sunt bucuroasă să fiu prezentă pentru Jolt să-l sărbătoresc și să-i mulțumesc. Jolt a reprezentat începuturile mele în muzică. Aveam 13 ani când am înregistrat prima melodie pe care mi-a compus-o. Apoi, „Când ai 20 de ani’ o melodie care pe vremea aceea, acum 35 de ani avea foarte mult succes. Sunt amintiri legate de Telviziunea Română, amintiri legate de copilăria mea. Sunt emoționată să-l îmbrățișez cu toată iubirea și cu toată recunoștința.


Pe vremea aceea nu erau foarte mulți copii și tineri care erau în televiziune. Erau foarte puține programe la televiziune. Nicolae Ceaușescu și Elena tăiau foarte mult programele, aveam foarte puține. Țin minte că odată nu m-a lăsat să cânt o melodie pentru că aveam breton și fusta scurtă. Mă rog, până la genunchi. Au tăiat emisiunea, era a lui Marin Traian – Album Duminical. Sunt amintiri pe care dacă le povestești acum par din trecutul preistoric. Dar au fost realități pe care le-am trăit și care m-au făcut să mă formez și să devin ceea ce sunt astăzi’, a povestit Ramona Bădescu pentru sursa menționată.


Spre deosebire de acele vremuri, aparițiile de la TV nu mai sunt acum condiționate din punct de vedere vestimentar, iar fiecare este lăsat să se îmbrace cum dorește, și să poarte inclusiv ținute sexy. Ramona Bădescu susține că nu e în măsură să judece, însă a precizat că preferă societatea în care a crescut.

„Este societatea de astăzi, cine sunt eu să judec? Dar pot să spun că o preferam pe cea în care am crescut. Era mai mult sacrificiu, era mai mare dorința și aveam mai puține posibilități. Dar astea te făceau să fii mai puternică, să lupți cu adevărat, să știi ce vrei și să ajungi unde vrei cu muncă și cu sacrificiu. Nu poți, este inevitabilă schimbarea. Societatea se schimbă, dar, până la urmă, fiind ca o roată totul, ne vom întoarce la aceleași timpuri’, a precizat ea.


Cum reușește Ramona Bădescu să se mențină la 60 de kilograme, la vârsta de 55 de ani

Ramona Bădescu are 55 de ani, însă este clar că pentru ea vârsta este doar un număr. Este o femeie frumoasă, elegantă și care reușește să atragă toate privirile oriunde își face simțită prezența. Multe femei își doresc silueta ei demnă de invidiat, astfel că, recent, vedeta a povestit ce face pentru a se menține în formă și pentru a nu duce grija kilogramelor în plus.


„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceeea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată.

Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe.


Acum am 60 de kilograme și încerc să mă mențin așa, să nu oscilez, pentru că este foarte greu să mai dau jos apoi. Merg și la sala de sport, sunt norocoasă pentru că este foarte aproape de mine. Fac câte 2 ore de mișcare pe zi. Merg la o sală foarte frumoasă care îți oferă multe opțiuni, de la pillates, la flexibility, posturală și multe altele, plus alte cursuri interesante de care sunt foarte încântată, a declarat Ramona Bădescu pentru Click.

Sursă foto: Instagram