Ramona Gabor, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu când erau cumnați. Din cauza lui a părăsit România: „N-am avut nici măcar o conversație. Este un om...”

.

Aflată pentru câteva săptămâni în România, Ramona Gabor a fost invitată în podcastul lui Teo Trandafir, unde a făcut, printre altele, și câteva declarații despre Irinel Columbeanu. Relația lor a fost aproape inexistentă în anii cât au fost cumnați, tocmai de aceea s-au revăzut abia recent, cu prilejul venirii Irinei în țara natală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Căsătoria dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a durat aproximativ cinci ani, din 2006 până în 2011. După divorț, fostul model s-a stabilit în America, iar sora ei mai mică, Ramona, a început o viață nouă în Dubai. La vremea respectivă, acesta din urmă se bucura de notorietate și apariții televizate, însă a lăsat totul în urmă și a dezvoltat o afacere care îi permite să trăiască în lux.

Citește și: De ce s-au despărțit Ramona Gabor și Gabi Bădălău în urmă cu 12 ani. Au avut o relație tumultuoasă, cu multe certuri, împăcări, aventuri și teste de fidelitate / Acum, cei doi au ieșit în oraș precum vechi amici


Citește și: Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinși împreună la 15 ani de la despărțire. Cum au fost văzuți cei doi foști iubiți la restaurant

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii a scăpat de ancheta penală după ce a aruncat pisicile iubitei de la balcon: „N-am pățit nimic, nu am primit nicio amendă. Mi se pare inuman…’

Citește și: De ce nu a avut Oana Lis copii cu Viorel Lis. Motivul pentru care vedeta a luat această decizie: „Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. S-a așezat în genunchi și m-a rugat'


Ramona Gabor, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu când erau cumnați

Odată mutată în Dubai, Ramona Gabor a lăsat în urmă cariera pe care și-o construise aici. Deși mulți au crezut că fostul ei cumnat i-a facilitat drumul spre succes, sora Monicăi spune că nu a fost niciodată apropiată de Irinel Columbeanu. Tocmai de aceea nu l-a vizitat în ultimii ani și a preferat să-și clădească o afacere prin forțe proprii, departe de România.


„Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: ‘dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine’. Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv.

Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva. Este un om pe care îl respect și îl voi respecta toată viața, pentru că este tatăl Irinei. Dar nu pot să zic că am avut niciodată o relație, n-am avut nici măcar o conversație. (…) Nici măcar de 15 minute, să vorbim. Nimic. Am ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată’, a declarat Ramona Gabor, în podcastul Gând la gând cu Teo.


Ramona Gabor: „Am venit în România pentru nepoata mea’

Ramona Gabor spune că vine anual în România, iar ultima ei vizită, timp de trei săptămâni, i-a dedicat-o nepoatei sale. După șase ani petrecuți în America, Irina a venit pentru prima dată în România, prilej cu care și-a vizitat tatăl la azil.


„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum’, a mai spus aceasta în cadrul aceluiași podcast.

Sursa foto: Facebook