Ramona Gabor e pregătită să se căsătorească și să aibă copii cu iubitul ei. De ce nu s-a întâmplat asta până acum: „Îmi doresc să fiu măritată, să am stabilitate. Din păcate...”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Gabor e stabilită de mai bine de 10 ani în Dubai, acolo unde a dat lovitura în afaceri. Norocul îi surâde și în dragoste, fiind implicată într-o relație de lungă durată, astfel că s-ar vedea în postura de mamă. Motivul pentru care amână să-și întemeieze o familie l-a explicat în podcastul lui Teo Trandafir, unde a fost recent invitată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ramona Gabor s-a mutat în Dubai în 2014 și a devenit o antreprenoare de succes. Are o linie de parfumuri care îi poartă numele și duce o viață de lux, la care unii nici nu visează. E cunoscut faptul că este implicată într-o relație de foarte multă vreme, însă preferă să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

426005266_18414597934015953_2541729214111877736_n-1426005266_18414597934015953_2541729214111877736_n-1

Citește și: Ramona Gabor, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu când erau cumnați. Din cauza lui a părăsit România: „N-am avut nici măcar o conversație. Este un om…'

Citește și: Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinși împreună la 15 ani de la despărțire. Cum au fost văzuți cei doi foști iubiți la restaurant

Citește și: Cine este Romeo Vasiloni, ispita de la Insula iubirii 2024. E luptător MMA și antrenor de fitness

Citește și: Când apare Emily in Paris, sezonul 4, și ce actori se alătură serialului fenomen de pe Netflix. Imagini și informații exclusive

Ramona Gabor e pregătită să se căsătorească și să aibă copii cu iubitul ei

Discretă din fire, Ramona Gabor a făcut câteva dezvăluiri din culisele relației cu iubitul ei. Cei doi nu planifică să devină părinți curând, deși afaceristei îi plac copiii și s-ar vedea în postura de mamă. Tot ea a afirmat că rămâne deschisă la idee și are răbdare să vadă ce-i rezervă viitorul, lăsând să se înțeleagă că partenerul ei ar fi indecis.

„Încă nu am copii. Sunt deschisă, dar nu pot să zic că am acea dorință – „Vreau copii acum'. Sunt deschisă unei relații care să fie, în primul rând, armonioasă și cu pace. Nu avem planuri de copii. Noi suntem în acea categorie, momentan (n.r. a cuplurilor care nu își doresc copii). Bineînțeles, eu sunt deschisă, dacă ar fi să fac un copil. Eu ador copiii. Cred că sunt și destul de răbdătoare, în general, nu doar cu copiii. Am răbdare să se întâmple lucrurile, dar cred că aș fi foarte răbdătoare și cu un copilaș. Trebuie să recunoaștem că este o responsabilitate foarte, foarte mare, și admir mamele care reușesc să facă asta', a spus aceasta în podcastul Gând la gând cu Teo.

Motivele pentru care Ramona Gabor nu-și întemeiază o familie

Ramona Gabor mai spune că nu-și dorește să devină mamă înainte de căsătorie. Văzând experiențele nefericite ale altor cupluri, afacerista are nevoie de stabilitate.

„În schimb, dacă ar fi să am un copil, îmi doresc să fiu măritată, să am acea stabilitate. Mai puțin pe business și mai orientată spre familie. Toate ne dorim asta, dar, din păcate, ți-e și frică în ziua de azi. Văd în jurul meu atâtea prietene. Inițial, relația începe minunat, bărbații își doresc foarte mult să faceți copii și, apoi, se comportă ca și cum nu există. E trist, dar se întâmplă foarte des', a mai spus ea.

„Am inima plină de iubire'

În urmă cu un an, Ramona Gabor mărturisea că este într-o relație de lungă durată, însă nu se cunosc detalii despre iubitul ei.

„Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău', a spus Ramona, acum un an, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton