Ramona Gabor, experiență inedită în Bali. Vedeta se află în vacanță: „E prima oară”

 Ifrim Georgiana
.

Ce experiență inedită a încercat Ramona Gabor în Bali. Sora mai mică a Monicăi Gabor se află în Bali, acolo unde a ales să-și petreacă concediul. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat câteva imagini cu peisajele din insula indoneziană. Mai mult, aceasta a încercat o experiență cu totul nouă pe care a împărtășit-o cu fanii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor, experiență inedită în Bali. Acum mulți ani, Monica și Ramona Gabor au decis să plece din România și să-și facă o nouă viață pe meleaguri străine. Aceasta din urmă locuiește în Dubai de mai mulți ani, acolo unde și-a descris propria afacere, un business cu parfumuri, ce-i aduce sume frumoase în conturi. Recent, Ramona a plecat în vacanță și a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, spre surprinderea și admirația fanilor ei.

gabor-2gabor-2

Ce experiență inedită a încercat Ramona Gabor în Bali. Vedeta profită din plin de cele câteva zile pe care le petrecere pe insula din Indonezia și a încercat un lucru cu totul nou. Impresionată de această experiență, aceasta a făcut publice câteva videoclipuri care o surprind într-o ipostază inedită.

Citește și: Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților.Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

Citește și: Monica și Ramona Gabor s-au întors în România. Cu cine și-au dat întâlnire:„În sfârșit'

Citește și: Cum arată vila în care se mută Vlăduța Lupău cu soțul și fiul ei:„Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm'

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat să-l lase să plece din țară cu copiii:”A înștiințat Poliția de Frontieră”

Ramona Gabor, experiență inedită în Bali

Aflată în Bali, Ramona Gabor a încercat yoga aerian, acro yoga și gimnastică acrobatică. Deși a mărturisit că este prima experiență de acest gen, vedeta a executat fiecare mișcare cu flexibilitate și cu un echilibru ieșit din comun.

Dovada stă în videoclipurile publicate de aceasta pe rețelele de socializare.

„E prima oară când încerc și abia aștept să o fac din nou', a scris Ramona Gabor în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

Ramona Gabor este expertă în diamante

În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că a urmat un curs de gemologie în valoare de 7500 de dolari, întrucât și-a dorit să devină expertă în diamante.

 „Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante.

De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi', a declarat Ramona Gabor pentru click.ro acum ceva vreme.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton