Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinși împreună la 15 ani de la despărțire. Cum au fost văzuți cei doi foști iubiți la restaurant

.

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună la 15 ani de la despărțire. Întoarsă recent în România, sora Monicăi Gabor și-a dat întâlnire cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Nu o spunem noi, ci imaginile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Iată cum au fost văzuți cei doi la restaurant! Au format cândva un cuplu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!


Pe lângă relațiile cu Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a avut o idilă și cu Ramona Gabor. Cei doi au fost împreună în urmă cu 15 ani și au format un cuplu vreme de cinci ani. Acum, cei doi s-au revăzut, profitând de faptul că sora Monicăi Gabor a revenit pentru o perioadă în România, după ce s-a stabilit în străinătate.

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău. Susține că afaceristul a căutat-o când era în vacanță cu noua iubită: „Mi-a dat mesaje, dar și eu l-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește, că…’


Citește și: Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Albumul vieții noastre…’. Cum s-au afișat

Citește și: „Copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți’. Diana Dumitrescu spune cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei

Citește și: Carmen Tănase a fost îndrăgostită de Al Pacino, dar nu i-a plăcut de el când l-a întâlnit la un eveniment: „A fost neatent și nu se poate să fii neatent când sunt eu pe acolo. Drept care…'


Ramona Gabor și Gabi Bădălău, surprinși împreună la 15 ani de la despărțire

Gabi Bădălău și Ramona Gabor au avut o relație tumultoasă, presărată atât cu momente romantice, cât și cu unele explozive. La un moment dat, potrivit Cancan, afaceristul i-ar fi întins acesteia o capcană, când formau un cuplu, dându-se drept Ioan Niculae, milionarul care ar fi avut o relație cu sora Monicăi.


Se pare însă că Gabi Bădălău și Ramona Gabor au rămas în relații bune. Acum, la 15 ani de când s-au despărțit, aceștia și-au dat întâlnire la un restaurant din Capitală. Ea a venit cu nepoata ei, Irina Columbeanu, care a venit din America pentru a-și vizita tatăl pe care nu-l văzuse de multă vreme, Irinel Columbeanu. Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, Gabi Bădălău și sora Monicăi Gabor au discutat tot timpul cât au stat la masă, privindu-se în ochi, și păreau să se bucure unul de compania celuilalt. Vezi fotografiile AICI.


De ce s-au certat Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor

Aceeași sursă mai scrie că, în urmă cu un an, Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu s-ar fi certat, deși erau bune prietene. Conflictul s-ar fi produs după ce Monica și Ramona Gabor ar fi venit în România și s-ar fi întâlnit cu Gabi Bădălău, fără să o invite și pe blondină.

„Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus’, spunea Bianca Drăgușanu atunci.


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou

De ceva timp, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou. Se pare însă că de această dată e definitiv. Afaceristul s-a afișat deja cu o altă femeie la braț, chiar la petrecerea VIVA!, acuzând-o în același timp pe fosta iubită că l-ar fi înșelat cu medicul ei estetician.


„Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou’, a fost reacția Biancăi Drăgușanu la acuzațiile lui Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!