Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a fost bătută cu o bâtă la concert: ”Nici nu pot să stau pe picioare. Mi-e teamă pentru viața mea...”. De ce nu a sunat la Poliție

.

Ramona Manole a fost bătută cu o bâtă la concert. Ramona Manole este cunoscută de toată lumea drept o cântăreața de muzică de petrecere, care aduce mereu zâmbetul pe buze celor care o ascultă. Ei bine, recent, în timp ce se afla la un eveniment, unde cânta, a fost victima agresiunii, care i-a lăsat urme adânci pe corp și extrem de vizibile. Incidentul nefericit s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână, însă artista abia acum și-a făcut curaj să vorbească despre cum a fost bătută cu o bâtă la eveniment și cum s-a ales cu mai multe lovituri, fără a fi implicată în vreun scandal! Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Ghinionul se pare că o urmărește pe Ramona Manole de ceva timp, iar asta nu o spunem noi, ci chiar ea. Îndrăgita solista a fost în urmă cu aproximativ o lună victima unui jaf, chiar la ea în apartament, unde locuiește alături de fiicele sale, fiind o mamă singură. Dacă a trecut cu bine peste acel incident, de data aceasta este din nou în postura de victimă, dar nu a unui jaf, ci a unei agresiuni fizice.

Citește și: Ramona de la Clejani, după ce a primit amenințări aonime cu moartea: „Ioniță este tatăl meu și îi port numele cu sfințenie'


Citește și: Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară: „Îmi doresc băiat'

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea ajung din nou în fața judecătorilor. Dosarul are legătură cu terenurile pe care le dețin

Citește și: Marius și ispita Oana, în ipostaze tandre la Insula Iubirii: ‘Ești aproape de perfecțiune, ești materialul de soție…’. Iubita lui, Bianca, a plâns la primul Bonfire

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a fost bătută cu o bâtă la concert


Vinerea trecută, pe data de 23 iunie, Ramona Manole a fost bătută cu o bâtă, imediat după ce a terminat de cântat și a coborât de pe scenă. Loviturile au venit brusc și total neașteptat, asta după că mai mulți invitați s-au năpustit asupra trupei sale și au început un adevărat scandal. Artista s-a ales cu numeroase lovituri cu bâta pe mâini, picioare, inclusiv în burtă și în spate, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Vinerea trecută, după ce s-a terminat cântarea, a ieșit un scandal mare de tot, au început să lovească, printre care și eu am fost lovită, am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă. Nici nu pot să stau pe picioare, sunt terminată, mă doare și spatele.’, a spus Ramona de la Clejani, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Ramona Manole a mers la spital pentru îngrijiri de specialitate

Ramona Manole s-a ales cu numeroase vânătăi și lovituri dure pe corp, astfel că a chemat salvarea acasă la ea pentru a i se acorda ajutorul necesar. Medicii au transportat-o însă la spital, asta după ce a acuzat mai multe stări de rău și nu doar dureri de la loviturile cu bâta. Chiar și așa, în continuare artista declară că nu se simte deloc bine.

Nu înțeleg de la ce s-au luat, unii dintre invitați au sărit la bătaie către cei din trupa noastră. Am fost la spital și cred că o să mă duc iar, că nu mă simt bine. Am mâna lovită, spatele, mi-au dat antiinflamatoare‘, a continuat artista.


De ce nu a sunat la Poliție

Printre declarațiile făcute pentru sursa menționată mai sus, Ramona Manole a ținut să precizeze faptul că nu a sunat la 112 pe loc, asta fiindcă nu a vrut să vină Poliția. Mai mult, atunci când a sunat la Salvare a spus mai multe simptome, pentru a nu recunoaște că a fost bătută și a veni oamenii legii la ea acasă. Artista susține că a ascuns totul de Poliție, tocmai pentru că se teme pentru viața ei și a fiicelor sale și nu își dorește să mai aibă vreo legătură cu cei care au provocat scandalul.


A fost și salvarea la mine, la mine acasă, mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot. Primele ore după nu am simțit nimic, nu aveam nimic, dar după au început durerile uriașe. Celor de la salvare le-am ascuns, le-am zis că mă doare capul, rinichii, spatele, că dacă le ziceam că am fost bătută ar fi chemat imediat poliția. Mi-e teamă pentru viața mea.‘, a continuat ea pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Facebook