Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? Zilele trecute, Ramona Olaru a fost surprinsă la o întâlnire romantică cu un bărbat. Cei doi s-au ținut de mână și au părut extrem de apropiați, iar asistenta TV a făcut primele declarații despre natura relației lor. Deși au trecut câteva săptămâni de când au făcut cunoștință, angajata de la Antena 1 spune că nu se grăbește să facă vreun anunț, căci sunt în faza de „tatonare' și vrea să vadă cum evoluează lucrurile. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? După despărțirea oficială de Cătălin Cazacu, care a avut loc la începutul acestui an, Ramona Olaru s-a cuplat cu Mircea Babagianu, un tânăr milionar, în vârstă de 25 de ani. Relația celor doi nu a durat prea mult și au decis să meargă pe drumuri separate, în primăvara acestui an. Când vine vorba despre schimbările din viața sentimentală, asistenta TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a fost întotdeauna deschisă și asumată. De curând, Ramona Olaru a fost surprinsă la o întâlnire romantică și a făcut câteva declarații despre bărbatul din viața ei. Pentru că se cunosc de puțin timp, cei doi nu se grăbesc să-și oficializeze relația, însă chiar și așa, blondina s-a arătat măgulită de interesul depus de acesta.

ram9ram9

Citește și: Cătălin Cazacu a trecut peste despărțirea de Ramona Olaru: „Sunt bine, mă bucur de ce mi se întâmplă”

Citește și: Ce pretenții are Ramona Olaru de la bărbatul de lângă ea: „În primul rând să fie fidel…”. Cum a reacționat când a văzut în presă imaginile cu Denise Rifai și fostul ei iubit Cătălin Cazacu! / EXCLUSIV

Citește și: Tzanca Uraganu și Marymar vor fi nași de cununie pentru Anda Adam și Yosif Mohaci: „Ea e fina mea”. Când va avea loc nunta artistei

Citește și: „Poate muri în orice clipă, nu mai are o parte din craniu”. Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap

Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu?

Zilele trecute, la un restaurant din Capitală, Ramona Olaru a fost surprinsă la o întâlnire romantică. Asistenta TV s-a afișat în compania unui bărbat înalt și brunet și nu s-au sfiit să-și manifeste afecțiunea în public. Potrivit acesteia, prima lor întâlnire a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, așa că nu se poate vorbi despre o relație deocamdată.

„Nu poți să spui că suntem împreună neapărat, am zis că mă tot văd cu oameni ca să înțeleg care e omul potrivit pentru mine. Și mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni. Își dă interesul foarte mult, ba chiar prea mult. Dar e foarte OK momentan și îmi place ce văd la dânsul. Dar în astea trei săptămâni nu e ca și cum ne-am văzut în fiecare zi, ne-am văzut o dată la două, trei, patru zile. Practic, au fost câteva întâlniri.

Nu pot să zic că dacă se comportă bine, doar din asta o să rămânem toată viața împreună. Trebuie să văd niște lucruri, că abia ne cunoaștem. Trebuie să treacă câteva luni, să vedem obiceiurile, principii, valori, dacă suntem în aceeași direcție', a declarat asistenta TV, potrivit cancan.ro.

În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat

În această perioadă, Ramona Olaru spune că este în căutarea unei partener potrivit pentru ea. Nu demult, asistenta TV spunea că își „testează' potențialii parteneri timp de 3 luni, perioadă în care decide dacă împărtășesc aceleași „valori, plăceri și principii'.

„Am zis că mă văd cu mai mulți. (…) Nu mă mai duc și cu alții, doar vorbesc. Timpul oricum este scurt să se fi întâmplat ceva. Dar acum am destul de multă treabă, trebuie să plec cu fetele în vacanță. Vedem cum se comportă și în situațiile respective', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton