Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani: „A trebuit să muncesc de la 10-12 ani”. Ce joburi a avut înainte să devină asistentă TV

.

La 34 de ani, Ramona Olaru este una dintre cele mai carismatice și îndrăgite prezențe feminine de pe micul ecran. În 2013, asistenta TV și-a făcut debutul în televiziune, atunci când a foost cooptată în proiectul „Neatza cu Răzvan și Dani'. De curând, vedeta de televiziune a făcut dezvăluiri neașteptate despre aspectul financiar și investițiile pe care vrea să le facă. Din salariul ei, Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani, în semn de recunoștință pentru eforturile pe care le-au făcut pentru ea. Iată declarațiile asistentei TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Ramona Olaru și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 10 ani, atunci când a trecut castingul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani’, de la Antena 1. Deși nu a vorbit explicit despre salariul pe care îl primește, asistenta TV a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că este mulțumită de veniturile ei, care îi acoperă toate nevoile și capriciile. În privința investițiilor de viitor, Ramona Olaru vrea să-și cumpere propriul apartament și crede că visul se va concretiza până la finele acestui an.


Citește și: Ramona Olaru, totul despre viața ei amoroasă. A fost înșelată, a suferit din iubire și a ajuns la psiholog din cauza foștilor parteneri: „Au încercat toți să mă dărâme, într-un punct’ / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru și Cuza s-au afișat împreună la nunta lui Dani Oțil, la mai bine de doi ani de la despărțire: „Bravo, ai stil!'


Citește și: Smiley, gest neașteptat față de Theo Rose: „Arată decolteul’. Reacția artistei a devenit virală

Citește și: Ce sfaturi au primit Maria Constantin și Robert Stoica de la nașii lor, chiar în ziua nunții: „E cel mai important’. Cele două cupluri pleacă în vacanță în străinătate

Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani

În fiecare săptămână, Ramona Olaru își ajută părinții cu bani, căci, spune ea, nu a uitat de unde a plecat. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ este recunoscătoare pentru schimbările din ultimii ani, având în vedere lipsurile cu care s-a confruntat la început de carieră.


„Da, în fiecare lună e o sumă, dar eu le trimit bani în fiecare săptămână. De multe ori uit în ce punct am ajuns din viață și de unde am plecat și, mai am câte un moment, seara când ajung acasă și mă gândesc că ar trebui să îmi mulțumesc în primul rând mie și apoi lui Dumnezeu. Deși nu am fost așa cu divinitatea în general, ar trebui să mulțumesc pentru punctul în care am ajuns și pentru cât de bine sunt acum. Am început în ultimii ani să fac lucrul acesta mai des, să mulțumesc’, a spus asistenta TV, potrivit unica.ro.


Ce joburi a avut Ramona Olaru înainte de a debuta în televiziune

Înainte de a fi cooptată în proiectul „Neatza cu Răzvan și Dani’, Ramona Olaru a fost ospătăriță și a făcut parte dintr-o trupă de dans. Asistenta TV spune că muncește de la vârsta de 12 ani, având în vedere că provine dintr-o familie modestă.

„Foarte bine sau cel puțin așa pot să zic acum că m-am descurcat foarte bine, pentru că au trecut atâția ani. Dar, la vremea respectivă, îți dai seama, a trebuit să muncesc de la 10-12 ani ca să îmi fac bani să pot să mă duc la școală. Mă duceam cu ziua la muncă la cules la porumb, la chestii de genul acesta, la sapă și în vacanță, dar și în timpul școlii, după ore.


Am fost ospătăriță în primul rând în mai multe localuri de acolo din zonă. Aveam o trupă de dans, îmi amintesc în liceu cu colegii mei– fete, băieți – și ne duceam la diverse evenimente. Bineînțeles eram plătiți foarte puțin și foarte prost, dar pentru noi era suficient. Și bineînțeles aveam și bursă de merit în liceu’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.


Ramona Olaru vrea să-și cumpere propriul apartament

Până la finele acestui an, Ramona Olaru intenționează să-și cumpere propriul apartament, o investiție la care visează de multă vreme.

„Încă se lucrează la lucrul acesta. Lucrurile merg foarte bine. Eu stau momentan cu chirie. Strâng bani să-mi cumpăr apartament, lucrez la lucrul ăsta, sunt pe drumul cel bun. Cred că până la finalul anului se rezolvă. Îmi doresc să fie perfect ca pentru mine.

Am mașină, atât cât să am un confort normal, nu să dau pe afară. E munca mea și sunt mândră de ea. Și vreau un apartament care să fie acolo al meu’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook