Ramona Olaru, scandal de proporții cu proprietarul unui apartament, după ce i-a făcut avansuri: "Mi-a zis că vrea să plătesc altfel. Fiind venită singură de la fermă, și țărancă, am început să înjur și..."

.

Ramona Olaru, scandal de proporții cu proprietarul unui apartament, după ce i-a făcut avansuri. Ramona Olaru are o viață liniștită în prezent și se bucură de o carieră frumoasă, chiar dacă pe plan personal nu o duce foarte bine. Totuși, au fost vremuri când trecea prin perioade foarte grele, mai ales în copilărie, adolescență sau când a venit pentru prima dată în București. Iată cu ce întâmplări neașteptate s-a confruntat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea de pe micile ecrane, mai ales din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde are rolul de asistentă TV. Recent și-a achiziționat propriul ei apartament, după ani și ani în care a stat în chirie, îndeplinindu-și cea mai mare dorință. Totuși, chiar și așa, nu a uitat prin ce a trecut când și-a căutat chirie pentru prima dată.

cine-este-sora-ramonei-olarucine-este-sora-ramonei-olaru

Citește și: Ramona Olaru și-a cumpărat apartament, după ce a stat toată viața în chirie: „N-am mai simțit de mult așa emoție!”

Citește și: La ce metodă neașteptată apelează Ramona Olaru pentru a se reface după o zi de muncă: „Am fost să mă curețe de energiile negative”

Citește și: Celentano din Las Fierbinți, mesaj emoționant pentru români, în episodul special de sărbători: „Hai să nu ne mai comparăm cu străinii! Oriunde mergem în lume, ne pricepem la toate. ADN-ul românului este o shaorma cu de toate”

Citește și: Cum se simte Mihai Neșu la 13 ani de la accident: „Nu e motiv de laudă, dar am trăit pe pielea mea și am simțit ajutorul miraculos al lui Dumnezeu”. Ce înseamnă Crăciunul pentru fostul fotbalist

Ramona Olaru, scandal de proporții cu proprietarul unui apartament, după ce i-a făcut avansuri

Fără a ezita, Ramona Olaru a povestit o întâmplare deloc plăcută chiar din primele zile de când a venit în București. Mai concret, și-a găsit o chirie care costa mai puțin, însă proprietarul nu voia bani din partea ei, ci altfel de servicii. Revoltată de faptul că îi făcea avansuri, asistenta TV nu a stat pe gânduri pe atunci și a început să-i arunce mai multe vorbe dure și rele bărbatului, astfel că într-un final și-a luat bagajele și a plecat mai departe.

Când am ajuns în București, îți dai seama nu cunoșteam pe nimeni și nimic, găsisem prin Crângași acest apartament. M-am întâlnit cu omul respectiv. Era la etajul 10 apartamentul. Și nu-mi funcționa liftul și, până sus, domnul m-a ajutat cu bagajul. Aveam un troler cu câteva rochițe, câteva sandale, era vară. Și m-am dus la etajul 10 și când am ajuns acolo era o fată într-o cameră și mai era o cameră liberă. Și a zis că fata stă acolo, în camera cealaltă. Și avem o baie comună, așa era treaba. Și am zis ok. Pentru mine era convenabil, pentru că plăteam mai puțin. Și mi-a zis însă „vreau să plătești altfel'. Și am zis: „Cum altfel?' Și el a zis exact direct cum altfel și înțelegeți voi cum altfel. Și eu fiind venită singură de la fermă, și țărancă, și la comportament și la orice, am început să înjur. Mi-am luat bagajul și am coborât pe scări', a povestit Ramona Olaru, în podcast-ul lui Jorge.

Ramona Olaru: „A trebuit să muncesc de la 10-12 ani'

Nu, nu era prima întâmplare deloc plăcută prin care trecea, asta fiindcă asistenta TV provine dintr-o familie care nu avea foarte multe posibilități din punct de vedere financiar. Încă de la o vârstă fragedă, s-a văzut nevoită să muncească pentru a aduce bani în casă și a putea să meargă la școală.

„Foarte bine sau cel puțin așa pot să zic acum, că m-am descurcat foarte bine, pentru că au trecut atâția ani. Dar la vremea respectivă, îți dai seama, a trebuit să muncesc de la 10-12 ani ca să îmi fac bani să pot să mă duc la școală. Mă duceam cu ziua la muncă la cules la porumb, la chestii de genul acesta, la sapă și în vacanță, dar și în timpul școlii, după ore, a mai povestit ea.

Mergea 14-16 kilometri pe jos zilnic pentru a ajunge la școală

De asemenea, Ramona Olaru nu doar că muncea pentru a merge la școală și a avea bani pentru ceea ce îi trebuia, ci făcea zilnic în jur de 14-16 kilometri pe jos până la școala unde învăța. A avut o copilărie grea, însă nici adolescența nu a fost una foarte bună, astfel că acum este recunoscătoare pentru tot binele din viața ei și tot ceea ce are.

7-8 km dus, 7-8 km întors pe câmp. Veneam de la fermă în primul sat unde era școala, după aceea m-am dus la liceu. Ferma era în județul Călărași, în mijlocul câmpului, între culturile mari de grâu, porumb și floarea soarelui. Făceam o oră-o oră jumate până la școală', a mai spus Ramona Olaru pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton