Ramona Olaru urmează ședințe de terapie: „Am niște probleme. Din răutatea cuiva, eu am ajuns la psiholog și, mai târziu...”. Asistenta TV era sceptică în privința psihologilor

.

Ramona Olaru urmează ședințe de terapie, deoarece în trecut a avut parte de perioade dificile în viața ei și a simțit nevoia să vorbească cu un specialist din domeniul psihologiei. Asistenta TV era șceptică în privința psihologilor, dar a fost influențată de anumite persoane și, în acest fel, a decis să meargă la terapie. Tot procesul pe care l-a parcurs i-a permis să se redescopere și, odată cu trecerea timpului, a realizat cât de puternică este.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru a trecut prin multe perioade dificile în viața ei, însă acum a simțit nevoia de o schimbare și, fiind încurajată de unele persoane din jurul ei, a apelat la ajutorul psihologului. Asistenta TV a făcut mărturisiri despre procesul de vindecare prin care a trecut, deși a recunoscut că nu credea în ajutorul specializat.

Citește și: Ramona Olaru, despre viața ei amoroasă actuală: „Am adunat foarte mulți bărbați mișto, de calitate, pe lângă mine în ultimul timp'. Vedeta de la Neatza vrea să devină mamă de fată


Citește și: Ramona Olaru a povestit ce nebunie a făcut din dragoste pentru un bărbat: „Am oprit toate mașinile și l-am sunat să se uite pe geam să vadă că…'

Citește și: Ilinca Vandici, după ce a aflat că Virgin Ianțu se căsătorește, după o relație de 20 de ani: „Eu nu cred domnule în căsătorie, în general. Nu mai cred, am vrut să zic’

Citește și: Dana Budeanu, apariție răvășitoare pe Coasta de Azur, alături de Anastasia Soare și Sofia Vergara. Imagini din vacanța lor luxoasă


Ramona Olaru face ședințe de terapie

Ramona Olaru a dezvăluit că a început să urmeze ședințe de terapie, deși inițial era sceptică în privința psihologilor. Asistenta de televiziune a mărturisit că decizia de a apela la ajutor specializat a fost influențată de anumite persoane din viața sa care îi spuneau constant că are nevoie de terapie.

Zis și făcut! Vedeta s-a gândit un timp la ceea ce oamenii îi spuneau și a decis într-un final să le urmeze sfatul.


După doar câteva ședințe, ea a început să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă și să aprecieze beneficiile terapiei. Acum recunoaște că acest pas important din viața ei i-a fost de mare ajutor și a contribuit la starea ei emoțională.

„Mi s-a implementat oarecum în minte și în dorința de a face asta tot din cauza acelor persoane din viața mea care mă trăgeau în jos, ei având traumele lor le proiectau asupra mea și îmi spuneau că sunt nu știu cum, că fac nu știu ce, că am nevoie de un psiholog, că sunt prea multe probleme. O spunea în sensul că e ceva grav. Din răutatea cuiva, eu am ajuns la psiholog și mai târziu i-am mulțumit’, a spus Ramona Olaru la Open Mind Podcast.


Terapia a ajutat-o pe asistenta TV să se redescopere

În ciuda faptului că în trecut era reticentă, Ramona Olaru a găsit în terapie o modalitate de a se redescoperi și de a aborda mai ușor unele probleme pe care le avea cu ea, probleme care porneau din interiorul ei.

Această experiență a ajutat-o pe asistenta TV să-și înțeleagă stările emoționale și să aprecieze cât de important este să fii bine cu tine. Terapia a avut un impact profund asupra vieții sale și prin psihologi a reușit să vadă cât potențial are și cât este de puternică.


„Am zis să încerc și treaba asta, poate chiar am niște probleme. Nu e okay ca cineva să-ți spună asta, să te abuzeze psihologic. Am întrebat pe cineva de un psiholog, am mers de 2-3 ori și mi-a plăcut atât de mult să scot de la mine lucruri pe care le îngropasem cu mulți ani în urmă, să mă redescopăr și să descopăr cât de mișto sunt și câte lucruri pot să fac în viața asta cu lucrurile tratate în interior. Au fost zile în care nu-mi înțelegeam stările, plângeam, dar și râdeam și mă distram. Au fost lucruri îngropate atât de adânc, încât nici nu mai știam că s-au întâmplat’, a mai completat ea.


Ce relație are Ramona Olaru cu părinții ei

Ramona Olaru a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții ei. Vedeta a precizat că, deși comunică cu ei și păstrează o legătură, relația lor nu este una în care să-și împărtășească viețile, gândurile sau să-și exprime emoțiile și sentimentele.


„Între noi nu există o relație în care să ne povestim viețile, noi vorbim, păstrăm legătura, suntem ok, dar pe noi așa ne-au format, crescut, ca să nu ne exprimăm sentimentele sau emoțiile. La noi nu a existat „te iubesc sau „hai să te iau în brațe. Crescând așa rece, nu am considerat că părerea lor e importantă, așa au funcționat lucrurile tot timpul. Nu am simțit să construiesc mai mult, pentru că nu am fost învățată așa. Eu, în general, vreau să mă schimb, să mă duc la polul opus. Am început să citesc mult, extraordinar de mult, lucru pe care nu l-am făcut în școală, a declarat vedeta, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Instagram