Randi este singur de 9 ani: „Tata mereu mă întreabă când aduc acasă o femeie”. De ce nu s-a mai afișat cu nicio parteneră și ce spune despre copii

.

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, însă a preferat întotdeauna să-și țină viața personală departe de ochii presei. De 9 ani, artistul nu a fost surprins la brațul niciunei femei, ca urmare a unei decizii luate în urmă cu ceva timp. În pofida succesului de care se bucură, cântărețul se consideră o persoană cerebrală și spune că nu ia nicio decizie până nu o analizează pe toate părțile. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Randi a avut ultima relație publică în urmă cu 9 ani, iar de atunci nu s-a mai afișat cu nicio altă femeie. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, artistul a recunoscut că este singur și suspectează că a intrat într-o „zonă de confort’, unde libertatea primează. La un moment dat, cântărețul a decis că timpul este prea valoros pentru a-l împărți „cu cine nu trebuie’, după cum a mărturisit chiar el.

De când s-a lansat în industria muzicală, la începutul anilor 2000, Randi a fost destul de discret cu privire la viața personală, dar mai ales cea amoroasă. Artistul spune că se concentrează pe proiectele muzicale pe care le desfășoară, dar și pe un stil de viață sănătos, recunoscând că cei mai mulți bani îi investește în sport și sănătate.


Citește și: Randi s-a reprofilat. Cântărețul se lansează în cinematografie: „Scriu scenarii pentru un serial și pentru un film. Dacă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Randi e familist convins. Cum s-a distrat cu nepoții lui, două săptămâni, în Italia

Citește și: Mara Bănică este șocată de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că…'

Citește și: Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima oară. Iubita sa, Erin Darke, este însărcinată


Randi este singur de 9 ani

De 9 ani, Randi nu a mai fost implicat în nicio relație sentimentală. Artistul spune că nu și-a găsit o parteneră potrivită, fiind de părere că timpul este prea valoros pentru a fi împărțit cu cine nu trebuie. Chiar și așa, fostul membru din „Morandi’ spune că nu și-ar expune partenera de viață „impactului public’.

„Public nu am vrut să mă afișez niciodată cu o femeie, pentru că nu am vrut să aibă stresul impactului public. Așa e, de 9 ani sunt singur pentru că la un moment dat am decis că timpul e prea valoros pentru a fi împărțit cu cine nu ar trebui să fie împărțit. Tata mereu mă întreabă când aduc acasă o femeie (n.r. zâmbește)’, a declarat artistul, potrivit unica.ro.


Întrebat dacă a fost vreodată la un pas de căsătorie, artistul a adăugat: „Nu am mers niciodată atât de departe cu gândul sau cu intențiile. Sunt un om visător și în aceeași măsură cerebral și nu iau decizii pe viață într-un mod emoțional’.

Ce spune Randi despre ideea de a avea copii

Întrebat dacă și-ar dori copii, Randi a declarat că este destul de relaxat în această privință și nu-și dorește să grăbească lucrurile. Dacă în urmă cu 10 ani artistul era mai apropiat de ideea de a deveni tată, se pare că perspectiva acestuia s-a schimbat odată cu trecerea timpului.


„Visam acum vreo 10 ani destul de mult asta. Acum sunt mai relaxat și convins că toate se întâmplă când ești pregătit și meriți să se întâmple’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


În ce investește Randi banii

Nu este niciun secret că succesul muzical al lui Randi a atras și câștiguri considerabile. Artistul spune că cei mai mulți bani îi investește în suplimente alimentare și sport, fiind extrem de preocupat de starea lui de sănătate.

„Pe suplimente:)! Investesc în sport, sănătate, longevitate și urmăresc tot feluri de vloguri de unde aflu ce trebuie să fac și ce să cumpăr ca să fiu cât pot de energetic și să îmi încetinesc îmbătrânirea’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook