Randi și-a întrerupt concertul de la Beach! Please, crezând că nu e pe placul publicului. De ce era, de fapt, fluierat: „Am plecat cu moralul foarte jos. Noi nu am știut... ”

.

Cu o zi în urmă, Randi a urcat pe scena Beach! Please, însă și-a întrerupt concertul după numai două piese. Pentru că se auzeau fluierături, artistul a crezut că nu este pe placul publicului și s-a retras dezamăgit în culise. Abia mai târziu avea să afle ce a stârnit, de fapt, agitația în rândul spectatorilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Pe 10 iulie a început Beach! Please, unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate culturii urbane din Europa de Est. Randi figura în line up-ul de ieri și a avut parte de un moment neplăcut în timpul concertului. Artistul a interpretat numai două piese, apoi s-a retras dezamăgit de pe scenă, auzind fluierături din mulțime.

Citește și:„Nu am iubit niciodată. Văd căsătoria ca și religia, două lucruri inutile’. Ce crede Randi despre căsătorie și de ce nu se implică într-o relație


Citește și: Randi este singur de 9 ani: „Tata mereu mă întreabă când aduc acasă o femeie’. De ce nu s-a mai afișat cu nicio parteneră și ce spune despre copii

Citește și: Reguli noi la Insula Iubirii 2024. Radu Vâlcan anunță o premieră, ce îi ia prin surprindere pe concurenți: „Nu mă aşteptam nicio secundă, a fost șocant’

Citește și: Actorul Florin Petrescu (Axinte) a organizat o petrecere pentru ziua Juliei Chelaru, aflată în turneu. Cum s-au distrat colegii la aniversarea artistei: „Oamenii nu au avut timp să cumpere cine știe ce cadouri, dar eu nu am avut pretenții'


Randi și-a întrerupt concertul de la Beach! Please, crezând că nu e pe placul publicului

Pe rețelele de socializare, Randi a vorbit pe larg despre incidentul care a avut loc la Beach! Please. El a explicat că a întrerupt concertul din cauza feedback-ului venit din partea publicului.

„Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm’, a mărturisit acesta.


Randi mai spune că s-a retras foarte dezamăgit în culise, în condițiile în care nu-și putea explica reacția mulțimii. Artistul a apucat să interpreteze doar două piese, apoi s-au auzit fluierături și a crezut că este criticat de cei aflați în public.

„Am ieşit mai devreme de pe scenă cu 2 piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos. Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat’, a mai spus artistul.

„Cineva leșinase în dreapta scenei’


Abia mai târziu, Randi avea să afle adevăratul motiv pentru care se auzeau fluierături în public. Se pare că o persoană a leșinat în partea dreaptă a scenei, iar spectatorii încercau să faciliteze accesul rapid al echipajelor medicale.

„Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Cineva leşinase în dreapta scenei, iar oamenii au vrut sa oprim show-ul ca salvarea să intre şi să facă ceea ce erau meniţi să facă. Noi nu am ştiut asta. De-abia după ce am ieşit de pe scenă am înţeles ce se întâmplase. Nu ni s-a comunicat’, a mai spus Randi.


„S-a dat un război în sufletele noastre’

Artistul crede că singurii vinovați pentru acest incident sunt organizatorii. Cât s-a aflat pe scenă, el nu a fost informat că s-a creat o situație de urgență, care necesita întreruperea concertului.


„Vina a fost a oamenilor de la securitate, care trebuia sa vină pe scenă să ne informeze despre ce se întâmplă. Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris nişte mesaje pe telefoane, dar era greu să citim de pe telefoanele lor. Nu a fost vorba de ignoranţă.

S-a dat un război în sufletele noastre. Pentru ca nu ştiam cum să mai continuăm show-ul, simţindu-ne nedoriţi pe scenă’, a mai spus artistul pe contul său de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram