Rapperul american Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Cauza decesului este încă neclară: „Lumea a pierdut un suflet radiant”

 Ifrim Georgiana
.

Rapperul american Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Tragicul eveniment a avut loc vineri, 30 august, pe scena din Hamden Town Center Park, Connecticut, SUA.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Fatman Scoop, pe numele său real Isaac Freeman III, a fost un rapper și DJ american cunoscut stilul său energic și vocea distinctivă. A câștigat o imensă popularitate cu hituri precum „Be Faithful', un single care a dominat topurile muzicale și a devenit un imn al petrecerilor.

fat10fat10

Citește și: Gimnasta cehă Natalie Stichova a murit după ce a căzut de pe munte, în timp ce își făcea un selfie. Avea doar 23 de ani: „Nu vom înceta niciodată să te iubim'

Citește și: Cum s-a produs accidentul în care Vágó Ferenc, consulul Ungariei la București, a murit. Imagini cu tragedia cumplită de pe A1

Citește și: Claudia Pătrășcanu refuză să lase copiii cu Gabi Bădălău mai mult decât a stabilit legea și susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea: „Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii”

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit'. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Rapperul american Fatman Scoop a murit la 53 de ani

Vineri, 30 august, Fatman Scoop a încetat din viață la vârsta de 53 de ani. Aflat în timpul unui concert desfășurat în Connecticut (SUA), rapperului american i s-a făcut rău și a fost filmat prăbușind-se pe scenă, în fața miilor de fani.

Cauza exactă a morții nu a este clară. Unele filmări din public au surprins momentul când artistul s-a prăbușit, la câteva secunde după ce a stârnit mulțimea strigând „Hai să facem puțin zgomot!'.

Ulterior, Fatman Scoop este filmat în timp se îndreaptă spre spatele scenei, în zona unde este poziționată cabina DJ-ului. „Am spus, Hamden, fă puțin zgomot!', spune acesta în timp ce-și continuă show-ul.

La un moment dat, acesta urcă scările până la cabina DJ-ului, însă începe să gâfâie în microfon. „Dacă ai venit la petrecere', a spus rapperul cu vocea slăbită. După ce a rostit aceste cuvinte, Fatman Scoop scapă microfonul din mână și se prăbușește pe scenă.

Artistul a fost resuscitat și transportat la spital

Din public s-au auzit țipete de groază, în timp ce colegii rapperului încercau să calmeze mulțimea. „Ne distrăm', a spus unul dintre ei, în timp ce altul a cerut din nou mulțimii „să facă zgomot'.

Un membru din echipa artistului a oprit muzica. Medicii au efectuat de urgență compresii toracice, apoi Fatman Scoop a fost transportat pe o targă în spital.

„În această seară, în timp ce concerta la Hamden Town Center Park, Isaac Freeman, alias Fatman Scoop, a avut o urgență medicală pe scenă. El este transportat cu ambulanța la spital. Vom oferi informații actualizate atunci când acestea sunt disponibile. Vă rugăm să-l păstrați în gândurile și rugăciunile dumneavoastră', a scris Lauren Garrett, primarul din Hamden, pe Facebook.

Din nefericire, Birch Michael, managerul său, a confirmat moartea rapperului american: „Cu cea mai grea inimă anunț decesul lui Isaac Freeman III, cunoscut profesional ca Fatman Scoop'.

Cine a fost Fatman Scoop

Fatman Scoop, pe numele său real Isaac Freeman, a fost un rapper și DJ american. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu artiști renumiți precum Missy Elliott, Mariah Carey și David Guetta. Pentru succesul piesei „Be Faithful', a câștigat trei premii Grammy.

„Cu o tristețe profundă și inimi îndurerate, împărtășim vestea trecerii în neființă a legendarului și iconicului FatMan Scoop. Lumea a pierdut un suflet radiant, un far de lumină atât pe scenă, cât și în viață. FatMan Scoop nu a fost doar un artist de talie mondială, ci și un tată, frate, unchi și prieten devotat. El a fost sursa râsetelor, sprijinul constant și exemplul de curaj în viețile noastre.(…)

FatMan Scoop a fost recunoscut în întreaga lume drept vocea inconfundabilă a cluburilor. Muzica lui ne inspira să dansăm și să îmbrățișăm viața cu bucurie. Generozitatea și bunătatea sa vor fi profund regretate, dar niciodată uitate. În timp ce deplângem pierderea sa, celebrăm viața sa remarcabilă și impactul pe care l-a avut asupra celor din jur. Moștenirea sa este una de iubire și lumină, care va rămâne veșnic în inimile noastre', a transmis familia artistului.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton