Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, reacție după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Claudia Iosif (Babs): „O relație...”. Cine este și cum arată tânăra

 Ifrim Georgiana
.

Despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs), după 11 ani petrecuți împreună, a dat naștere mai multor speculații. Internauții au ajuns inclusiv la ipoteza că dansatoarea artistului le-ar fi distrus relația. Bianca a răspuns acestor acuzații și a explicat care este, de fapt, legătura dintre ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În noiembrie, Dorian Popa a confirmat despărțirea de Claudia Iosif, după 11 ani petrecuți împreună. Referitor la motivele despărțirii, artistul a explicat că nu mai erau potriviți unul pentru celălalt. Cu toate acestea, întrebat recent dacă și-a înșelat fosta iubită, Dorian Popa a recunoscut că a greșit în relație, răspuns ce a lăsat loc de interpretări.

ba9ba9

Citește și: Ce relație a avut Dorian Popa cu tatăl lui înainte să divorțeze de mama sa: „M-a afectat foarte tare. Aveam vreo 14-15 ani când…' / De ce nu a mai păstrat legătura cu el

Citește și: Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif (Babs): „Am greșit, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu…'

Citește și: Cât costă o înmormântare organizată de Gabriela Lucuțar. „Regina întunericului” vrea să-și deschidă crematoriu uman și să fie incinerată când moare: „Urna cu cenușă să o țină copiii mei în casă”

Citește și: Adela Popescu dezvăluie motivul pentru care a plecat din televiziune, după 20 de ani de carieră: „Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum”

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Claudia Iosif

De când s-a despărțit de Claudia Iosif (Babs), fanii lui Dorian Popa au luat-o în vizor pe Bianca, dansatoarea lui, acuzându-o că ea le-ar fi distrus relația.

​„Încă nu răspunzi dacă ai fost beleaua dintre Dorian și Babs. Film tu Cori și el', a acuzat-o un internaut.

Deranjată peste măsură de aceste acuzații, Bianca a răspuns tranșant în mediul online. Tânăra a explicat că relația lor este strict profesională și durează de mai bine de 8 ani. Tot ea a publicat și o imagine mai veche, din 2016, în care apare alături de Dorian Popa.

​„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști… Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori, lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți?

Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată „beleaua' din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea', a fost mesajul postat de dansatoarea acestuia, în mediul online.

Răspunsul lui Dorian Popa când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif (Babs)

Dorian Popa a fost recent invitat în podcastul Anamariei Prodan, care l-a întrebat dacă a înșelat-o pe fosta lui iubită, Claudia Iosif. Artistul a recunoscut că i-a greșit, un răspuns destul de evaziv și care lasă loc de interpretări.

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă’, a mărturisit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton