Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski. Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

 Miniosu Alexandra
.

Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski. Președintele Ucrainei, care luptă cot la cot alături de militarii ucrainieni pentru a-și apăra țara, e vizibil afectat. În aproximativ 41 de zile, oficialul a trecut printr-o transformare șocantă. Durerea i se citește pe față, mai ales după masacrul care a avut loc zilele trecute la Bucha.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski. Președintele Ucrainei este afectat vizibil de situația cu care se confruntă poporul lui. De mai bine de o lună și jumătate, acesta a lăsat deoparte costumele și a îmbrăcat hainele militare, pentru a-și apăra țara, cot la cot cu militarii ucrainieni. Oboseala și durerea se văd cu ochiul liber pe fața lui.

volodimir-zelenski-transformare-7volodimir-zelenski-transformare-7

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început pe 24 februarie 2022, după ce Vladimir Putin a ordonat invazia. De atunci, în fiecare zi, ucrainieii se luptă să facă față asalturilor armatei rusești. Situația e una dramatică, dar soldații din țara vecină nu se dau bătuți și luptă să-și apere patria, în frunte cu președintele Volodimir Zelenski.

Citește și: Volodimir Zelenski ar putea să nu discute personal cu Vladimir Putin:„Evenimentele de la Bucea sunt de neiertat'

Citește și: Zelenski, discurs în Parlamentul României:„Stimați români, împreună trebuie să-i oprim pe cei care vor genocid în Europa'

Citește și: Nicoleta Luciu, taxată de fani din cauza intervențiilor estetice la față:„Semeni bine cu a lui Pastramă acum!'

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Nu, deloc”

Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski a devenit un erou pentru ucrainieni, pentru că refuză să-și abandoneze țara. Președintele Ucrainei e afectat vizibil de ororilor războiului. Milioane de oameni din țara vecină au fugit, iar alte mii, din păcate, s-au stins din viață, pentru că nu au putut fugi din calea focului. Internauții au observat cât de mult s-a schimbat Zelenski de la începerea războiului, chipul lui trecând printr-o transformare șocantă.

Ultima apariție a lui Volodimir Zelenski înainte de război a fost pe data de 23 februarie. Atunci, el a fost într-un sat din Ucraina, cu scopul de a oferi informații referitoare la deciziile adoptate din Kremlin: recunoașterea a două regiuni separatiste în calitate de state independente, scrie sport.ro.

Transformarea șocantă a președintelui Ucrainei

Dimineața următoare, pe 24 februarie, trupele rusești au invadat Ucraina și au început războiul. Din acea zi, Volodimir Zelenski a lăsat costumele și a îmbrăcat hainele militare pentru a-și apăra țara.

Recent, o femeie cunoscută din Ucraina a postat două fotografii cu Volodimir Zelenski în care apare complet diferite. Acestea au fost făcute la un interval de 41 de zile. Mai exact, o imagine a fost realizată pe 23 februarie, iar celalată pe 4 aprilie, în Bucha. Acestea au devenit rapid virale, în ele fiind vizibilă transformarea șocantă a oficialului ucrainean.

Preşedintele Volodimir Zelenski, declarații cutremurătoare despre crimele din Bucha

În urmă cu câteva zile, în Bucha, Ucraina, rușii au provocat un adevărat masacru. Volodimir Zelenski a susținut că armata rusă a ars o mulțime de oameni. Acesta consideră că Rusia apelează la tehnici naziste.

„În Bucea, de exemplu, au încercat să o facă, au ars o mulţime de oameni în această regiune: Bucea, Irpin, Hostomel. Au ars familii. Ieri am găsit o familie: tatăl, mama, cei doi copii. Copii foarte mici. De aceea spun: sunt nazişti’, a spus, recent, preşedintele ucrainean.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton