Răzvan Botezatu și-a deschis magazin second-hand în Eforie Sud, după ce s-a retras din televiziune. Cum se descurcă: „Ziua și peripeția„

 Calin Maria Bianca
.

Răzvan Botezatu și-a deschis magazin second-hand în Eforie Sud, după ce s-a retras din televiziune. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Botezatu a devenit extrem de cunoscut după ce a participat la celebra emisiune de la Pro TV. În prezent, s-a retras de pe micile ecrane, însă câștigă sume frumoase din social-media. Ba mai mult, are și o afacere de care se ocupă personal, de la reclamă, până la încasarea banilor și aprovizionare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea îl știe pe Răzvan Botezatu de pe micile ecrane, după ce ani la rând a lucrat la Antena Stars, unde prezenta matinalul alături de Natalia Mateuț și Raluca Dumitru. Ei bine, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, însă apoi a semnat un contract cu Pro TV, astfel a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. După terminarea show-ului însă, fanii îl mai pot vedea în mediul online sau la unele evenimente mondene, însă și la noua lui afacere.

razvan-botezatu-8razvan-botezatu-8

Citește și: Cum arată mama lui Răzvan Botezatu. A serbat-o la munte, pe banii iubitului său: „Am adus-o acasă, din Germania, pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire: „La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate'. De ce nu s-au mutat împreună

Citește și: Romică Țociu, despre relația dintre Iulia Albu și iubitul ei, după ce s-au certat la America Express: „A fost bombă! Ei au…'

Citește și: Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu, după ce a fost la un pas să-și omoare soția. Dana Roba: „Nu are cum să scape. Îl așteaptă o pedeapsă maximă'

Răzvan Botezatu și-a deschis magazin second-hand în Eforie Sud

Răzvan Botezatu a declarat nu o dată, ci de mai multe ori faptul că reușește să încaseze sume frumoase din activitatea sa din mediul online. Chiar și așa, nu s-a mulțumit cu puțin, astfel că a decis să pună bazele unei afaceri. Zis și făcut! Acum, are un magazin second-hand chiar în Eforie Sud, de care se ocupă în permanență chiar el. Fostul prezentator de televiziune vinde acum haine și accesorii la prețuri accesibile, cărora le face chiar și reclamă pe propriile conturi de socializare.

Răzvan Botezatu a fost la un pas de a fi jefuit: „Ziua și peripeția'

Cu umorul său caracteristic, Răzvan Botezatu își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui, dar nu numai. Zi de zi le prezintă diferite obiecte vestimentare sau accesorii din magazinul său, însă totodată povestește și diferite întâmplări de care are parte având contact zi de zi cu oamenii. Recent, a spus pe TikTok cum a fost la un pas de a fi jefuit. Mai concret, o clientă a plecat cu POS-ul, crezând că este propriul telefon, astfel că el s-a panicat și a început să verifice camerele pentru a vedea cine l-a furat. Între timp, s-a întors și doamna care a comis greșeala.

Trebuie să vă povestesc. Mi-au furat POS de la magazin. Venise o clientă să plătească cu cardul și nu îl mai găseam. M-am tot gândit, am căutat peste tot, în tot magazinul. Am început să mă uit pe camere. Am stat și m-am tot uitat pe camere, când văd la un moment dat o persoană care ia POS-ul și pleacă cu el. Am zis că ce mă fac. Vine persoana respectivă cu POS înapoi și a zis că a crezut că este telefon. La mine e ziua și peripeția', a povestit Răzvan Botezatu pe TikTok.

Răzvan Botezatu câștigă bani frumoși din Social Media

Răzvan Botezatu are milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, astfel că activitatea lui din mediul online este una mare și diversificată. Mereu își face fanii să râdă, astfel că mulți au ajuns să îi simtă lipsa dacă nu intră o zi să facă live sau să le povestească ce a făcut. Ei bine, aceste lucruri îi aduc și sume frumoase în buzunar lui Răzvan Botezatu, după cum chiar el a declarat.

„Petrec foarte mult timp pe rețelele de socializare, pentru că toate acestea se monetizează, Facebook, YouTube, Instagram, TikTok. Muncesc foarte mult, pentru că trebuie să gândesc niște lucruri, să am idei, trebuie să filmez, să montez, să găsesc cadre ok, lumină, haine… Petrec foarte multe ore să fac aceste lucruri, pentru că îmi aduc un beneficiu, acela fiind de ordin material.

Câștig bani din rețelele de socializare, nu numai din TikTok. Tot ce postez îmi este monetizat, plus reclamele care vin lunar, evenimentele la care sunt plătit. De curând am semnat și cu o agenție care îmi furnizează, lunar, mai multe contracte de imagine și merge foarte bine pe partea de online, mulțumesc lui Dumnezeu, am și site-ul meu', spunea el în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton