Răzvan Ciobanu s-a sinucis!? Boala neîndurătoare care l-a adus pe marginea prăpastiei în trecut

 Oana Popoiag
.

După ce la locul accidentului în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața nu s-au găsit urme de frânare, o nouă ipoteză își face apariția: cea a sinuciderii. Simplă ipoteză sau nu, cert este că designerul a avut în viață mai multe momente de cumpănă și s-a luptat cu boala nevăzută, dar care nu iartă: depresia.

La prima vedere, accidentul violent în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în această dimineață a fost cauzat de faptul că, din cauza vitezei, designerul a pierdut controlul volanului, izbindu-se de copaci. Se pare că mașina, un Range Rover de 100 000 de euro, supranumit 'tancul',  a ieșit de pe carosabil într-o curbă și a intrat cu viteză într-un pâlc de copaci, după ce a mers un kilometru pe câmpie. Partea ciudată la acest scenariu de groază este faptul că autoritățile nu au găsit urme de frânare, ceea ce înseamnă de regulă că șoferul fie a adormit la volan, fie a vrut să își pună capăt zilelor.

Răzvan Ciobanu sinucidere

Răzvan Ciobanu

Se pare că Răzvan Ciobanu venea de la festivalul de muzică electronică Sunwaves din Mamaia și nu purta centură, deci și oboseala ar putea fi un factor. Totuși, trecutul deloc lin  al designerului scoate la iveală faptul că acesta s-a luptat cu o boală necruțătoare, pe cât de nevăzută, pe atât de devastatoare: depresia.

Răzvan Ciobanu a suferit de o depresie severă

Designerul s-a îmbolnăvit de depresie în 2010, după ce a intrat în faliment din cauza crizei economice. 'În momentul acela m-am blocat, nu am mai fost în stare să muncesc sau să mă concentrez asupra a ceea ce aveam de făcut. În primă fază am pierdut casa în care locuiam. Mi-a fost luată din cauza unor acte nefăcute la timpul lor şi nu am avut puterea să mă lupt în niciun fel, mai ales că surpriza venea din partea celor mai buni prieteni. Au urmat apoi maşinile pe care le avem şi care au fost luate de un alt bun prieten, pentru că aveam contractele de leasing pe firma lui nu pe a mea. De aici a urmat o depresie lungă. Eram ca o legumă. Am zăcut pe canapeaua unei foste prietene vreo două luni ', a recunoscut designerul cu sinceritate pentru Tabu în urmă cu câțiva ani.

Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani, împliniți în ianuarie

În ultimii ani, părea că Răzvan Ciobanu a trecut peste depresie,  căci designerul nu doar că s-a întors în forță în modă, dar a și făcut parte din juriul 'Bravo, ai stil!„ în primele trei sezoane. Din păcate, dacă în viața profesională lucrurile au revenit pe făgașul normal, în viața amoroasă designerul a avut parte de o dragoste toxică, care s-a încheiat după șase ani, dar care a lăsat urme adânci în sufletul zdruncinat al creatorului de modă.

Foto: Libertatea, PR

Citește și:

Răzvan Ciobanu a murit! Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Ultima postare pe Facebook a lui Răzvan Ciobanu, înainte de a-și pierde viața într-un accident rutier

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton