Răzvan Fodor, experiență traumatizantă din cauza astmului: "De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, o experiență traumatizantă pe care a trăit-o din cauza astmului de care suferă de mulți ani. Artistul spune că este groaznic să rămâi fără aer, iar el a trăit asta pe pielea lui de câteva ori chiar, când a ajuns la spital în stare gravă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor spune că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira și panica care îl cuprinsese atunci era aproape paralizantă. Din fericire, Fodor a fost ajutat la timp și cu ajutorul medicilor și-a revenit, însă spaimele trăite în acel moment când nu putea respira nu sunt foarte ușor uitate.

123449l-1360×0-w-606c444f123449l-1360×0-w-606c444f

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

Citeste si: Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, o viață plină de peripeții: a fost sex-simbol, apoi a devenit familist convins! I-am aflat toate secretele

Citeste si: Răzvan Fodor, de la Asia Express, suferă de o boală care se poate agrava în orice clipă. Soția lui este îngrijorată

Citește și: Lora, bătută și umilită de Dan Badea. „Am urlat în pernă şi apoi m-am ascuns în baie’ – Amănunte șocante

Sunt în categorie de risc. Nu am voie să iau COVID niciodată'

Răzvan Fodor și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu se infecta cu temutul virus.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei COVID niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la Adela le facem cu masca pe față', spunea Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show', la începutul anului trecut.

Răzvan Fodor, de două ori în pragul morții din cauza astmului

Răzvan Fodor a dezvăluit că de două ori a fost în pragul morții, momente în care i-a fost atât de rău din cauza astmului încât a simțit că acolo îi e sfârșitul.

Fodor a declarat că atunci a crezut că vor fi ultimele clipe pentru el și chiar și-a spus Tatăl Nostru în gând, probeleme fiind foarte grave.

‘Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.’, a spus Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express

Viața lui Răzvan Fodor nu a fost pusă în pericol în timpul Asia Express. El a măsturisit că are mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el’, a povestit Fodor la finalul emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton