Răzvan Raț de la Imperiul Leilor recunoaște că soția l-a ajutat să-și gestioneze succesul: „Începi să ai prea multă încredere în tine, să fii foarte umflat”

.

Răzvan Raț de la Imperiul Leilor recunoaște că soția l-a ajutat să-și gestioneze succesul. Răzvan Raț, 42 de ani, a făcut carieră în lumea fotbalului și a demonstrat că se descurcă la fel de bine și în afaceri. Investitorul de la „Imperiul Leilor' deține un hotel în orașul Slatina, are o academie de fotbal și mai multe afaceri în Ucraina. Recunoaște că faima și banii au avut un efect negativ asupra lui și atrage atenția că mulți sportivi ajung în această situație. Iată declarațiile lui Răzvan Raț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Răzvan Raț de la Imperiul Leilor recunoaște că soția l-a ajutat să-și gestioneze succesul. Răzvan Raț a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, apoi a intrat în lumea afacerilor, după ce s-a retras de pe teren. Fostul fotbalist recunoaște că a existat o perioadă când faima și banii i s-au urcat la cap, susținând că mulți sportivi trec prin situații similare. A reușit să-și găsească echilibrul, însă a atras atenția că nu i-a fost ușor să gestioneze succesul financiar și notorietatea.


Citește și: Cum își educă fiica Răzvan Raț, investitorul de la Imperiul Leilor: „Are norocul să fie născută într-o familie potentă din punct de vedere financiar…'

Citește și: Cine este Răzvan Raț de la Imperiul Leilor. Fotbalistul are un hotel, o academie de fotbal și afaceri în Ucraina

Citește și: Fiul regretatului Cristian Țopescu, despre cum l-a influențat numele tatălui său în carieră: „Nu știu dacă mă ajută sau nu. Eu am descoperit că…’


Citește și: Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară: „Nu are cu ce să plătească, îl întreține soția. Copiii își doresc bănuții aceia ai lor’

Răzvan Raț de la Imperiul Leilor recunoaște că soția l-a ajutat să-și gestioneze succesul

Răzvan Raț a recunoscut că faima și banii i s-au urcat la cap, în perioada când era unul dintre cei mai adulați fotbaliști din România. Nu i-a fost ușor să-și regăsească echilibrul, în contextul în care era îmbătat de propriul succes.


„Problema sportivilor apare atunci când câștigă foarte mulți bani și în același timp apare faima, apare acest succes din punct de vedere sportiv și atunci faima plus banii sunt foarte greu de gestionat. În momentul în care ești și un sportiv de succes, în același timp ai un salariu mult peste media a ceea ce este în jurul tău începe, așa cum spun eu, să nu mai ai loc pe ușă. Începi să ai prea multă încredere în tine, să fii foarte ‘umflat’. Sincer să vă spun este extrem, extrem de greu de gestionat această situație a sportivilor care și câștigă bine și sunt și sportivi de succes.


E ca atunci când ieși pe stradă și cineva vrea să facă poze cu tine. Ești recunoscut, lumea vrea să stea de vorbă cu tine pentru performanțele tale sportive, lucrurile astea sunt extrem de greu de gestionat.

Mi s-a întâmplat și până când nu am avut pe cineva care să mă tragă de urechi și să mă ancoreze în realitate de fapt am fost și eu acolo. E foarte ușor de pierdut controlul’, a spus el, potrivit ego.ro.


Răzvan Raț a fost ajutat de soție să se ancoreze în realitate

Răzvan Raț spune că soția lui, Iulia, a fost cea care l-a ajutat să se ancoreze în realitate. În prezent, este dedicat afacerilor și vieții de familie, mai ales că a îmbrățișat și rolul de tată.

„Mie îmi plac câinii. Am avut un Rottweiler de concurs, adică e cu totul diferit de Pomeranian. Dar acest cățel Pomeranian este mai mult al fiicei mele, decât al meu. Practic este al familiei, dar mai mult al ei. În niciun caz nu o să mă vedeți pe mine plimbându-l pe afară’, a mai adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook