Răzvan Simion și Dani Oțil, glume cu Denise Rifai, în timpul unei dezbateri: „Dar ce salariu ai de ți-ai luat diamante?” / „După nume îmi dau seama că ai fost bogată. Tu nu ai venit la facultate cu plase de rafie”

 Ifrim Georgiana
.

Răzvan Simion, Dani Oțil și Denise Rifai au stat față-n față în podcastul lui Cosmin Nedelcu, alias „Micutzu'. Dezbaterea lor a fost presărată pe alocuri cu întrebări și observații incisive la adresa prezentatoarei de la Kanal D. La un moment dat i s-a atras atenția că se uită prea dur la unul dintre studenții prezenți în sală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Podcastul lui Cosmin Nedelcu i-a adus împreună pe Răzvan Simion și Dani Oțil, de la Antena 1, și Denise Rifai, prezentatoare la Kanal D. Dezbaterea a pornit de la întrebarea dacă televiziunea pierde teren în fața internetului. Studenții prezenți în sală au savurat schimbul de replici între cei trei protagoniști.

videoframe_1161484videoframe_1161484

Citește și: Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

Citește și: Denise Rifai consideră că femeile trebuie să gătească pentru familie: „E normal pentru bărbatul tău să îi faci mâncare. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu'

Citește și: Selly, discurs la Summitul NATO pentru Tineret din Miami: „Nu vreau să trăiesc într-o lume unde AI decide ce este adevărat şi ce nu”

Citește și: Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit, după ce își anulaseră nunta. Artista a spus de ce l-a iertat: „Bărbatul meu nu mai bea, nu mai e gelos, avem atâtea…”

Răzvan Simion și Dani Oțil, ironii la adresa lui Denise Rifai, în timpul unei dezbateri

Răzvan Simion a luat primul cuvântul și a vorbit despre rivalitatea de altădată dintre angajații posturilor de televiziune.

„Au fost vremuri mai stricte. Când am intrat noi în televiziune, în 2006, era foarte strictă treaba. Acum niște ani, când am venit în Antenă, nu puteam să vorbim cu ăștia de la Pro decât prin spatele PR-ului. Nu mai suntem așa încrâncenați. Înainte chiar ne uram', a spus el în timpul podcastului.

În timpul discuției, el a remarcat că Denise Rifai își verifica telefonul și a întrebat-o: „Cine te caută, Denise?'. Jurnalista a explicat că a contactat-o producătoarea emisiunii sale în legătură cu un viitor interviu.

Dani Oțil a detensionat atmosfera cu o serie de glume: „Prima chestie care ne leagă este că știm să dăm impresia că muncim și când nu muncim. Nevestele noastre sunt mințite adesea că avem repetiție, treabă. Dar nu. Doi, trecând de epoca Teo, Mircea, Călinescu, care ei au revoluționat versiunea asta a televiziunii, aia a fost epoca în care prezentatorii TV aveau și ei problemă, câini acasă, îi durea capul.

Ei au fost ăștia care au dat drumul la poveștile alea de viață, ceea ce reușim să facem… Noi nu avem nicio zi liberă pe motive medicale din 1998. În meseria asta, ca și voi pe scenă, chiar dacă ai o zi proastă, vă faceți treaba. Sunt multe alte meserii în care poți s-o mai fentezi'.

Denise Rifai: „Nu se fac concesii'

Răzvan Simion a mai avut câteva curiozități legate de emisiunea prezentată de Denise Rifai, la Kanal D: „Ai scos ceva din întrebări după ce ai filmat?'. Răspunsul ei nu a întârziat: „Eu filmez în regim de direct. Nu există. Nu se poate. Nu se fac concesii'.

Prezentatorul de la „Neatza' a continuat cu o glumă despre presupusa rivalitate dintre ei: „Noi de-aia nu ne ducem. Nu că nu ne lasă trustul. Glumesc, pare incisiv…'.

„Pare, dar nu e. Eu am două zone în care formulez întrebări. Una este aceasta în care o Românie întreagă când îl vede pe Dani l-ar întreba anumite aspecte și eu iau această poziție și-l întreb ceea ce toată lumea gândește. Categoria a doua, întrebări din care încercăm s-l cunoaștem pe om.

Sunt și întrebări ușoare, normale. Audiențele sunt cea mai mare surpriză. Să vezi o emisiune grea, de exemplu cu Petre Roman, la aceeași audiență cu Vali Vijelie, ba chiar mai mult, e wow. Mi s-a întâmplat să mi se schimbe perspectiva. Nu mă așteptam. Sunt oameni de la care nu te aștepți și vin și-ți cer întrebări', a explicat Denise Rifai.

Răzvan Simion către Denise Rifai: „Dar ce salariu ai de ți-ai luat diamante?'

Studenții prezenți la dezbatere au fost curioși să afle ce și-au luat cei trei prezentatori din primii bani câștigați. Denise Rifai a spus și ce și-a achiziționat după ce a atins un anumit statut financiar: „Mi-am luat niște pietre'.

Răzvan Simion a presupus că este vorba despre unele prețioase: „Dar ce salariu ai tu de ți-ai luat diamante?'. Vedeta Kanal D a explicat că nu este vorba despre bijuterii scumpe, iar interlocutorul ei a adăugat: „Ți-ai luat tu zirconiu, că ai și față de zirconiu'.

Dani Oțil a intervenit în discuția lor: „Dar tu erai bogată tot timpul, nu? Că după nume îmi dau seama că ai fost bogată. Poate tu nu ai venit la facultate cu două plase de rafie și nu te-au interesat primele 16 salarii'.

Tot el i-a atras atenția că s-a uitat prea dur la unul dintre studenții prezenți în sală: „Dacă te uiți și la mine cum te-ai uitat la domnul student, m-aș pierde'. „Nu, că eu sun pe Gabriela în seara asta'/ „Să-mi dai video', a fost continuarea dialogului.

Dani Oțil critică vedetele din România

Dani Oțil, care realizează de 16 ani matinalul de la Antena 1, a dat de înțeles că vedetele din România sunt preocupate să-și mențină imaginea și îi refuză multe provocări.

„La noi vine câte un obosit, îți zice de 3 ori că are piesă nouă pe YouTube. După care, pentru că s-a discutat înainte, îi spunem, ‘Am înțeles că tu ai doi câini, noi îți arătam cinci poze cu câini și tu spui…. ‘A, dar eu n-am chef să vorbesc despre câini astăzi.

Am avut vedetă mare din România care a refuzat în totalitate un joc de la Jimmy Fallon și-a zis că, ‘Dar unde ne trezim, noi, domnule aici?. Era chiar artist, și când regizorul i-a zis că a jucat Tom Cruise jocul ăsta, după două zile a zis, ‘Abia aștept să vin la băieți să jucăm.

Dar Mike Tyson a fost adus într-un tur la noi la Neatza. E unul dintre cei mai cunoscuți invitați ai noștri. A fost super funny. Trebuia să-l băgăm într-un joc, o poveste luată de pe net, tenis de masă în tricouri duble.

Oamenii te văd și altfel. Și nu știam cum să-i spunem. Când am întrebat dacă ar vrea să joace și să descriem jocul, a spus: ‘Nu-mi explica, că eu acum joc, nu cred că tu m-ai chemat până aici să faci mișto de mine. Sau dacă faci, facem mișto să râdă publicul. Nu cred că mă pui tu într-o lumină proastă', a dezvăluit Dani.

Sursa foto: Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton