Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că are alt iubit de jumătate de an: „I-o mai ia caracterul razna. Știu foarte multe lucruri...” / Afaceristul și-a oficializat noua relație la Petrecerea VIVA! 2024

 Ifrim Georgiana
.

Miercuri seară, vedetele și-au dat întâlnire la Petrecerea VIVA! 2024. O apariție neașteptată a fost cea a lui Gabi Bădălău, care nu a venit singur, ci însoțit de noua cucerire. S-a intersectat și cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu, despre care a spus că ar fi într-o altă relație de jumătate de an. Blondina a răbufnit când a auzit afirmațiile sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pe 19 iunie a avut loc Petrecerea VIVA! 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Invitații s-au adunat la Face Forest și au prezentat ținute spectaculoase. Gabi Bădălău și-a făcut apariția cu noua iubită, însă a ținut să facă câteva declarații și despre Bianca Drăgușanu. Se pare că nu doar el și-a refăcut viața sentimentală, ci și fosta parteneră.

ksjbrtbksjbrtb

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

Citește și: Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici'. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

Citește și: Dan Negru, premiat la VIVA! Party 2024, după mai bine de 30 de ani de televiziune: „Îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20”

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a spus ce are alt iubit de jumătate de an

După patru ani de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au despărțit drumurile. De această dată, despărțirea pare a fi una definitivă, dat fiind că afaceristul are altă parteneră. La Petrecerea VIVA! 2024, care a avut loc zilele trecute, acesta a apărut la braț cu tânăra care i-a cucerit inima, pe numele ei Daria.

Cei doi s-au bucurat de atmosfera vibrantă și au fost nedezlipiți pe parcursul serii. Noua lui iubită s-a afișat într-o rochie mulată și cu umerii goi, care i-a pus în valoare formele voluptoase. Gabi Bădălău, de asemenea foarte elegant, a prezentat-o jurnaliștilor pe Daria, mărturisind că trăiește cea mai frumoasă perioadă. Afaceristul nu s-a abținut și a menționat-o și pe fosta iubită. Potrivit acestuia, Bianca Drăgușanu ar fi implicată într-o altă relație de jumătate de an.

 „Foarte bine! Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos! Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!', a declarat Gabi Bădălău pentru Spynews.

„I-o mai ia caracterul razna'

Bianca Drăgușanu a fost prezentă, de asemenea, la petrecere și nu și-a făcut apariția oricum, ci într-o rochie mulată și foarte sexy. Blondina a răbufnit când a auzit declarația făcută de Gabi Bădălău, conform căreia ar avea alt iubit de jumătate de an. Ea a negat că este implicată într-o nouă relație și l-a atacat pe afacerist.

„A, da? Dacă aveam, eram cu el aici. Cred că are niște probleme din cauza căldurii și i-o mai ia caracterul razna, dar din respect pentru familia lui și pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi eu prefer să nu comentez. Eu consider că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am văzut și mă scoate din ecuațiile în care eu nu sunt fericită. Eu știu foarte multe lucruri despre care nu vreau să vorbesc, pentru că dacă aș vorbi nu ar mai ieși din casă', a declarat Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu exclude categoric o împăcare cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a trecut această dragoste la capitole închise și privește către alte culmi. Până se vor liniști apele, vedeta va pleca într-o vacanță alături de Sofia, fiica ei, care în aceste zile termină clasa întâi.

„Nu. Nu vreau să discut despre acest subiect. Cred că este un capitol pe care l-am închis. Din respect pentru relația pe care am avut-o, chiar nu mă interesează să dezvolt acest subiect', a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Viva.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton