Reacția Cristinei Șișcanu după ce a fost acuzată că afișează o căsnicie falsă pe Internet: „Asta e starea noastră naturală. În realitate...” / De la ce pornesc discuțiile cu Mădălin Ionescu

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Șișcanu a răbufnit, într-un video postat pe Instagram, după ce a fost acuzată că afișează o căsnicie falsă pe Internet. Unii au presupus că gesturile de afecțiune ar fi făcute de ochii lumii și că relația ei cu Mădălin Ionescu n-ar fi atât de consolidată precum pare. Reacția prezentatoarei TV nu s-a lăsat mult așteptată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, pe nume Petra. Prezentatorul TV mai are doi copii din relația anterioară – Ștefania și Filip. Cei doi soți vorbesc deschis despre căsnicia lor și sunt destul de activi pe rețelele de socializare.

sis11sis11

Citește și: Cristina Șișcanu a fost acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din casnicia anterioară, ci bunica lui: „Am amânat să fac un copil pentru că aveam destul de multe responsabilități față de ceilalți doi copii. Nu trebuie să mă justific, dar…”

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură după ce a fost criticată că poartă haine bătrânești: „Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez… Apreciază doar paietele, genele alea false și acidul hialuronic băgat în buze…”

Citește și: Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere, și ce mesaj i-a transmis Monica Gabor: „Am vorbit cu ea și mi-a spus că…'. Fostul milionar a împlinit 67 de ani

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare. Reacția fanilor: „Cât de frumoasă ești!'

Reacția Cristinei Șișcanu după ce a fost acuzată că afișează o căsnicie falsă pe Internet

Reacția Cristinei Șișcanu vine după ce a citit unele comentarii în care era acuzată că afișează o căsnicie falsă pe Internet.

„Nu cred într-o relație de lungă durată dacă nu există atracție, dacă nu există iubire, aceste sentimente care stau la baza unei relații de cuplu solide. Dacă unii stau a la long așa din nu știu ce rațiuni, acolo există niște compromisuri incredibile.(…) Despre ce voiam eu să vorbesc este că, „Voi mimați fericirea. De fapt, voi nu mai aveti treabă unul cu celălalt'. Am avut aceste comentarii la niște video-uri de-ale noastre: „Vă prefaceți, că de fapt nu mai aveți treabă, sunteți falși'.

Eu am o întrebare, de ce am mima noi că suntem un cuplu solid dacă n-am fi? Ce avem de câștigat? Nimic. Asta este starea noastră naturală, poate chiar în realitate este mai pronunțată decât vedeți voi aici, pe rețelele de socializare. Mă refer la doamnele alea care comentează. Sau: „Vai, dar nu vă e rușine să faceți așa? Deja aveți o vârstă'. Așa ce? Că ne pupăm, că ne luam în brațe? Sunt manifestări normale într-un cuplu și chiar în public.

Eu câteodată stau și mă gandesc, m-am nascut eu pe altă planetă? Nu am de ce să justific, nu am nevoie de validarea nimănui, voi asta nu întelegeți. Nu am nevoie să ne valideze oamenii pe noi ca un cuplu fericit. Dacă nu am fi bine unul cu celălalt, s-ar vedea imediat', a spus Cristina Șișcanu, pe Facebook.

Cristina Șișcanu, despre problemele din căsnicia cu Mădălin Ionescu

Prezentatoarea TV a continuat prin a spune că, la fel ca în orice cuplu, ea și Mădălin Ionescu mai întâmpină provocări. Cristina Șișcanu a ținut să precizeze că discuțiile pornesc de la factori exteriori, ce au legătură cu organizarea familiei.

„Singurele noastre probleme sunt legate de viața de zi cu zi, așa cum le au majoritatea. Astea ne mai stresează, astea ne mai enervează, astea ne fac mai recalcitranți, mai nervoși. În rest, dacă am avea norocul să nu existe, nu cred că ar mai apărea discuții între noi. Micile discuții care apar sunt, așa cum se întamplă în orice cuplu organizat, legate de organizarea vieții de zi cu zi. De stresul care vine din exterior, nu vine din interiorul cuplului nostru', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton