Reacția lui Mircea Badea, după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „Gelozia este o boală cu adevărat odioasă!”

 Dumba Gabriela
.

Mircea Badea a comentat episodul violent în care a fost implicată Daniela Crudu în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bruneta a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubitul său, pe fondul geloziei.

Daniela Crudu – sedinta foto.Daniela Crudu – sedinta foto.

„Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși.

Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece', a comentat Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3, „În gura presei'.

Cum se simte acum Daniela Crudu

Nelu Crudu a povestit la Star Matinal detalii cu privire la starea de sănătate a fiicei sale, ținând să precizeze că starea sa nu este atțt de gravă.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface.„, a declarat tatăl brunetei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton