Reacția lui Pepe după ce s-a aflat că Raluca Pastramă ar avea amant: "Fierbe tot sângele-n mine!"

 Dumba Gabriela
.

Pepe a transmis un mesaj subtil, prin versurile unei piese postate pe YouTube, în care cântă chiar despre situația actuală din viața lui. Mai exact, Pepe cântă, în melodia „Aș vrea să te iert”, despre ceea ce simte vizavi de situația în care femeia de care nu a divorțat încă, Raluca Pastramă, ar avea deja un amant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și-a obișnuit fanii cu video-uri live pe YouTube, acolo unde cântă pentru fanii lui și invită artiști români alături de care interpretează piese care să-i bucure pe cei ce îi privesc de acasă.

În seara zilei de 29 noiembrie, în cadrul unei ediții în care a apărut alături de Oana Radu, Pepe a interpretat o melodie care i-a făcut pe fani să se gândească la perioada grea prin care trece el acum pe plan personal.

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție', a spus Pepe înainte de a interpreta melodia „Aș vrea să te iert'.

După ce a anunțat divorțul, tot printr-un live pe YouTube, Pepe a aflat din presă că încă soția lui, Raluca Pastramă, ar avea un amant. S-ar părea că această relație extraconjugală ar fi motivul pentru care aceasta ar fi cerut divorțul. Raluca s-a mutat deja din domiciliul conjugal și ar fi petrecut o vacanță la munte împreună cu presupusul ei nou iubit.

oana_zavoranu_si_pepe_1oana_zavoranu_si_pepe_1

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat', a cântat Pepe, iar versurile, așa cum spunea și el, par o premoniție a ceea ce s-a întâmplat între el și soția lui, Raluca Pastramă, potrivit Wowbiz.ro. 

Citește și:

Ce se întâmplă acum cu Mihai Budeanu, internat la ATI, din cauza COVID-19. Toată familia lui s-a infectat cu noul coronavirus

Ionel Ganea s-a însurat la două luni de la divorț, chiar de ziua fiicei lui! Cine este cea de-a doua soție a fotbalistului

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley și cum a motivat gestul

Pepe nu caută răzbunare, Raluca vrea împăcare

În pofida faptului că, atunci când a anunțat că s-a despărțit de soție, Pepe a menționat că se află în relații bune și că vor divorța amiabil, iată că lucrurile nu stau deloc așa… După ce soția artistului a cerut ordin de restricție împotriva lui, menționând că a fost agresată fizic, s-a dezgropat securea războiului, cu această ocazie ieșind la iveală detalii incredibile din viața lor de cuplu.

Dacă, la început, cel care acuzat de infidelitate a fost Pepe, în cele din urmă artistul a depus la Tribunal dovezi prin care a încercat să ateste că tocmai soția lui ar avea o relație extraconjugala.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie’, au mai spus apropiații cuplului pentru Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton