Reacția PRO TV, după ce Antena 1 a dat în judecată postul și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu: „Știm despre recenta acțiune în instanță. PRO TV s-a concentrat întotdeauna pe...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Antena 1 a dat în judecată PRO TV și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, anunță paginademedia.ro. Se pare că Antena Group nu renunţă la scandalul cu Chefii care s-au mutat, de curând, la PRO TV, după o colaborare de 9 ani. În exclusivitate pentru viva.ro, PRO TV a avut o primă reacție referitoare la această situație. Iată ce mesaj a transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Potrivit sursei citate, zilele acestea, Antena Group ar fi depus la Tribunalul Bucureşti acţiuni în instanţă împotriva Chefilor Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, dar și împotriva PRO TV. Aceeași sursă mai scrie că informația a fost găsită pe Portalul Instanţelor de Judecată.

chefi-la-cutite-1chefi-la-cutite-1

Mai exact, Antena ar fi făcut o cerere de „ordonanţă preşedinţială', o cale rapidă de acţiune pentru a bloca o anumită situaţie. Pe Portalul Instanţelor de Judecată nu e detaliată, însă, mai mult situația, însă, cel mai probabil, compania de media ar încerca acum să suspende colaborarea dintre Chefi şi Pro TV, până ce va avea loc soluţionarea celorlalte procese (câte cinci pe numele fiecăruia dintre Chefi). Acest lucru poate dura și ani de zile…

Citește și: Imagini inedite de la filmările pentru MasterChef, cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Ce pretenții au de la noii concurenți

Citește și: Dan Negru, după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la MasterChef: „Banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul…„ / Ce spune despre plecările vedetelor de la Antena 1

Citește și: Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu: „Nu vreau să mint, avem certuri săptămânale. Scandalul începe de la mine. Îi este frică…”

Citește și: Cum arată casa de 350.000 de euro a lui Bogdan Mocanu: „Totul este desenat de mine pe tabletă, nu am avut designer de interior”

Reacția PRO TV, după ce Antena 1 a dat în judecată postul și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu

În ceea ce privește ordonanța președințială în care care sunt implicaţi Cătălin Scărlătescu şi Pro TV, instanța ar fi stabilit deja un prim termen de judecată. Acesta ar avea loc luna viitoare, pe 18 iunie.

În cazul celuilalt Chef, Florin Dumitrescu, instanța ar fi luat hotărârea să-și decline competenţa de la Secţia 6 unde a fost depusă acţiune, către Secţia 3, complet specializat pe proprietate intelectuală.

Viva.ro a contactat PRO TV pentru a ne comunica poziția oficială a postului vizavi de procesul intentat de Antena 1 chefilor Scărlătescu și Dumitrescu, dar și canalului tv.

„PRO TV s-a concentrat întotdeauna pe misiunea sa de a oferi știri obiective și divertisment de calitate. Vom continua să facem acest lucru și în viitor. Știm despre recenta acțiune în instanță și suntem convinși că autoritățile responsabile se ocupă de aceasta', a transmis PRO TV, în exclusivitate, pentru viva.ro.

Vă amintim că cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, s-au întors, recent, la PRO TV, după ce au colaborat timp de 9 ani cu Antena 1. Între Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu are loc o situație delicată încă din toamna anului trecut, după ce aceștia au plecat, se pare, cu scandal. Celebrii bucătari ar fi refuzat să mai vină la filmările pentru un nou sezon Chefi la Cuţite, invocând starea de oboseală, pentru că ar fi ajuns să filmeze două sezoane de Chefi la Cuţite pe an. Atunci, Antena Group ar fi decis să-i schimbe pe chefi.

Antena VS Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. „Răboiul' proceselor

După plecarea chefilor de la Antena, postul TV ar fi hotărât să le deschidă mai multe procese celor trei bucătari. La rândul lor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au dat și ei în judecată Antena 1, acuzând că nu și-ar mai fi primit banii pentru ultimul sezon Chefi la Cuţite filmat la Antenă.

La scurt timp după ce s-a declanșat „războiul' în instanță, au început să apară și declarații. Cu toate că Chefilor le era interzis, prin contract, să vorbească în public despre Antena, aceștia au făcut mai multe afirmații controversate.

Prima serie de procese deschisă Chefilor Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea a avut loc în noiembrie anul trecut, după ce Antena 1 terminat de difuzat Chefi la Cuţite, sezonul 12. S-a deschis atunci un proces pe numele fiecăruia, iar obiectul procesului era „obligarea să execute contractul de prestatii artistice'.

Procesele în cauză ar fi avut deja termen la Tribunalul Bucureşti și instanța ar fi declinat soluţionarea cauzei către o altă secţie. Apoi, acțiunile ar fi fost deschise la Secţia a-VI-a civilă. Instanța ar fi hotărât, însă, să decline competenţa în favoarea secţiilor civile a III-a, a IV-a sau a V-a a Tribunalului.

O lună mai târziu, în decembrie 2023, a urmat a doua serie de procese. La fel ca prima dată, tot câte unul pentru numele fiecăruia dintre Chefi, însă obiectul a fost „Pretenții'. Și atunci, instanța a luat hotărârea de a declina soluţia cauzei către o altă secţie decât cea la care a fost înregistrat dosarul.

Anul acesta, pe 6 martie, Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au dat în judecată Antena Group. La scurt timp, iubitul Doinei Teodoru spunea că motivul pentru care au făcut asta a fost că nu ar fi fost plătiţi pentru ultimul sezon Chefi la Cuţite.

Câteva zile mai târziu, pe 12 martie, Antena 1 a contraatacat și a dat, din nou, în judecată cei trei Chefi. Tot atunci, ar fi chemat-o în judecată şi pe soţia lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima Dumitrescu.

Pe 21 martie, Antena Group ar fi deschis alte două noi acțiuni în instanță, pe numele lui Florin Dumitrescu şi al lui Cătălin Scărlătescu, de această dată la Judecătoria Sectorului 1 București. În acest caz sunt menţionate şi daunele cerute: 10.000 de euro de la fiecare.

Tot în luna martie, pe 28, Antena Group a deschis, din nou, procese pe numele foștilor colaboratori, la Judecătoriile de Sector 1 (Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu) şi Sector 3 (Sorin Bontea).

Pe 15 şi 16 iunie, Antena Group deschide noi acțiuni în instanţă, de această dată doar pe numele a doi dintre Chefi: Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, dar și pe numele PRO TV, unde Chefii s-au angajat recent pentru a face, din nou, show-ul MasterChef.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton