Reacția unui turist român în Grecia, după ce i-a venit nota de plată de 4.500 de euro: „Nu zicea nimeni că e foarte scump”

 Borcilă Andreea
.

Reacția unui turist român în Grecia, după ce i-a venit nota de plată de 4.500 de euro. Conaționalul a postat pe rețelele de socializare întreaga întâmplare, alături de un mesaj și de câteva fotografii cu dovada din vacanță. Bărbatul a fost invitat la câteva terase grecești, postând atât bonurile de grup, cât și pe cel de la consumația proprie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Un român a postat, recent, bonurile de la mai multe petreceri la care a fost invitat în Grecia, mai exact pe insula Mykonos. Bărbatul a publicat și un mesaj pe rețelele sociale, unde explică întreaga întâmplare. El a vrut să arate că în Grecia există și zone/locații unde prețurile sunt destul de piperate.

Citește și: Turist, nevoit să plătească separat gheața din paharul cu suc, la Mamaia. Cât a costat

Citește și: Ministerul Sănătății anunță o nouă variantă de vaccin împotriva Covid-19.Când ar putea începe administrarea serului

Citește și: Cum arată acum un apartament de lux din Mamaia, distrus de tinerii care l-au închiriat.Proprietarul a avut un șoc!

Citește și: Ce a primit o turistă la micul dejun, la un hotel de trei stele din Eforie Nord:”Atât ai plătit, atât mănânci!”

nota-de-plata-grecia-1nota-de-plata-grecia-1

Reacția unui turist român în Grecia, după ce i-a venit nota de plată de 4.500 de euro

Un român a publicat mai multe bonuri, după ce a fost invitat la câteva terase din Grecia. Pe rețelele sociale, bărbatul a postat și un mesaj, pornind de la comparația că în Mamaia totul este foarte scump. El a vrut să arate că și în Grecia există locații unde prețurile sunt piperate, după ce i s-a spus că țara respectivă este destul de ieftină pentru a pleca în vacanță. Pe Internet, au apărut mai multe discuții în urma unei note de plată din Mamaia, unde o cafea, o pizza și o bere au costat peste 200 de lei. Bărbatul cu pricina a fost invitat pe insula Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinații de vacanță.

Una dintre notele de plată este de 3.332 de euro, cu un tips pentru ospătar de 500 de euro, alta a fost de peste 3.000 de euro. Cea mai ieftină consumație a fost de aproape 450 de euro, în timp ce consumația de la cel mai scump local a fost de 4.535 de euro, cu un bacșiș de 453 euro. Românul a povestit și cât a plătit pentru un pahar de vin, o brânză pane, niște cafea și un digestiv: circa 260 de lei.

La inceput de sezon a pus cineva pe internet o nota de plata de la un restaurant din Mamaia care a suscitat foarte multe polemici. Nota era de 215 lei cu 15 lei espresso, 25lei Berea si 80 lei o pizza. Am fost si eu acolo , un restaurant foarte bun cu piscine , pe malul marii.

Pizza de 80 era cu trufe negre rase deasupra. Cei care au raspuns la postare demonstrau ca experienta lor de a calatorii in strainatate este cel putin limitata. Spuneau ca sunt preturi de Monaco si ca in Grecia e totul mult mai ieftin. Sintagma in Grecia' nu exista! Poti compara Mamaia cu un sat din Halkidiki? Compara cu Tuzla, 23 August etc. O sa pun si eu niste note (de 5 -6 persoane) de la niste „terase” pe plaja (minimizez intentionat), unde am fost de curand(invitat e adevarat) in Grecia' unde preturile sunt un pic mai mari.

Era plin de greci care se distrau si nu zicea nimeni ca e foarte scump! Era coada la intrare cu rezervari foarte greu de facut. Pot zice si eu ca ma baut un roze si un pinot noir (chiar daca cunoscatorii o sa vada Minuty 281, Jeroboam sau Vosne Romanee 1er Cru) si am platit cam mult. Si Tips-ul e interesant…Iar paturile pe plaja 200 euro intr-un loc, 500 euro pentru o canapea de 3 in altul, iar cele mai amarate 60 euro.

Evident ca „in Grecia”gasesti si cu 5 euro dar nu aici. La final pun si o poza cu o nota a mea singur cu 1 pahar de vin o branza pane niste cafea si 1 digestiv care e putin peste nota de 215 lei de la unul din cele mai frumoase si cautate restaurante din Mamaia, a transmis românul, pe numele său Mario Carp, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook, Pixabay

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton