Reacția Arminei Grigoraș după fotografiile cu ea și Bogdan Mocanu, la o petrecere în Dubai: „Mai am filmări...”. Marcel de la Insula Iubirii sare în apărerea logodnicei sale

.

Armina Grigoraș reacționează după ce au apărut fotografii cu ea și Bogdan Mocanu, la o petrecere în Dubai. Pentru a nu lăsa loc de speculații, logodnica lui Marcel susține că un anturaj comun i-a adus în același loc și că are mai multe filmări din noaptea respectivă. Și ispita de la „Insula Iubirii' a sărit în apărerea acesteia, susținând că era la curent cu această situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


După încheierea emisiunii „Insula Iubirii’, ispita Marcel și-a oficializat relația cu Armina Grigoraș. Prezenți în podcastul lui Bursucu`, tânăra a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, moment care a surprins pe toată lumea. Cei doi planifică să facă nunta la sfârșitul anului, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura această zi specială.

Citește și: Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii, declarații controversate despre Maria Covasa: „S-a atașat de femeie aceea! Te atașezi de un câine de pe stradă, dar…’


Citește și: Ce a răspuns Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este însărcinată: „Marcele, vine primul copil!’

Citește și: Anca Ababneh Dumitrovici, fosta șefă a Secției Oncologie a Spitalului din Suceava, condamnată la 3 ani de închisoare cu executare. Medicul a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer

Citește și: Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu a fost un tată bun pentru copiii lor: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea…'


Reacția Arminei Grigoraș după fotografiile cu ea și Bogdan Mocanu, la o petrecere în Dubai

De câteva zile circulă câteva fotografii care o surprind pe Armina Grigoraș alături de Bogdan Mocanu, la o petrecere în Dubai. Manelistul apare la bustul gol, iar în aceeași incintă sunt surprinși și alți petrecăreți. Pentru a nu lăsa loc de speculații, logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii a reacționat și a spus în ce context au fost făcute imaginile respective. Întâlnirea dintre ea și cunoscutul artist s-a produs datorită unui anturaj comun, fără implicații de altă natură. Mai spune că are și alte videoclipuri din noaptea respectivă.


„A fost și Bogdan acolo, s-a filmat, eram la o piscină (…) Poate să confirme și Bogdan că este doar un anturaj comun. Acum nu este singurul. Mai am filmări pentru toți cei care vreți să mai capturați ceva’, a spus Armina, la Viața fără filtru.

Ce spune Marcel de la Insula Iubirii despre imaginile cu logodnica lui și Bogdan Mocanu

Marcel de la Insula Iubirii a sărit în apărarea logodnicei lui. Acesta era la curent cu faptul că Armina participă la petrecerea respectivă și că Bogdan Mocanu se afla printre invitați.


„În perioada aia, ea vorbea cu mine și mi s-a spus că o să vină și acel băiat în anturajul lor. Aveau niște prieteni comuni (…) Eu nu cunosc de ce lumea pune o etichetă dacă nu cunoaște situația respectivă. El (n.r. Bogdan Mocanu) filma din spate pe toată lumea și dacă se nimerea altă fată, vai doamne, că au o relație? Eu știam tot, noi vorbeam tot timpul, îmi trimitea mereu videoclipuri și mi-a spus că era la petrecerea aia (…) Nu era ca și când erau ei doi într-o cameră’, a declarat Marcel Andrei.


Când fac nunta Marcel de la Insula Iubirii și Armina Grigoraș

Într-o declarație exclusivă, Armina Grigoraș ne-a dezvăluit că nunta cu Marcel va avea loc la finele acestui an. Își doresc o petrecere restrânsă, alături de familie și prietenii apropiați.


„Marcel este un bărbat onest, romantic, cu foarte mult bun simț, este respectuos și manierat…Cum l-ați văzut la emisiune, așa este și în viața de zi cu zi. Cred că va fi un soț foarte bun. Ne vom căsători la finalul acestui an. Evenimentul va fi ceva clasic, elegant, simplu, doar cu familia și prietenii apropiați. Nu vrem spectacol, e destul spectacol în viețile noastre, Marcel fiind mereu în centrul atenției. M-am gândit, bineînțeles, și la rochia de mireasă. Voi alege o rochie simplă, elegantă, fără paiete, fără ‘brizbrizuri. Nu sunt, în general, adepta hainelor încărcate‘, a povestit Armina Grigoraș, pentru Viva.ro.

Sursa foto: Facebook