Reacția Cristinei Ich după ce a fost acuzată că și-a despărțit cea mai bună prietenă de soț: „Sunt o femeie liberă. Relația noastră...”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Ich reacționează după ce a fost acuzată că și-a despărțit cea mai bună prietenă de soț. Zilele trecute, influencerița a fost surprinsă alături de fiul lui Petre Niculae, cunoscut drept Don Pepe. Idila s-ar fi înfiripat în primăvara anului trecut, în timpul unei escapade în Franța, când presupusul ei iubit era încă însurat. Dedesubturile acestui triunghi amoros au fost dezvăluite, pe larg, de CANCAN.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

În vara acestui an, Cristina Ich s-a despărțit definitiv de tatăl fiului ei, Alex Pițurcă. De ceva timp, bloggerița ar fi implicată într-o relație cu fiul lui Don Pepe, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Cei doi au păstrat relația departe de ochii publicului o perioadă, însă recent s-au afișat împreună la nunta unui milionar român, la Paris.

ich mainich main

Citește și: Alex Pițurcă s-a afișat în club cu un model, după despărțirea de Cristina Ich. Cum a fost surprins în compania tinerei de 21 de ani

Citește și: Ilinca Vandici a răbufnit, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir: „Este doamna care își dă cu părerea de pe canapea despre tot ce mișcă, deși nu o întreabă nimeni. De ce te bagi?'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată și are un fiu cu fostul premier

Citește și: Anca Serea a rămas din nou fără bonă: „Omul căruia îi datorez o mare parte din liniștea mea din ultimii 4 ani. O casă mai curată, mai multe dimineți cu somn târziu, o engleză mai bună pentru copiii noștri…”

Reacția Cristinei Ich după ce a fost acuzată că și-a despărțit cea mai bună prietenă de soț

Idila dintre Cristina Ich și Daniel Niculae, fiul lui Don Pepe, s-ar fi înfiripat încă din primăvara anului trecut, în Franța. La vremea respectivă, milionarul era încă însurat cu Bianca, cea mai bună prietenă a influenceriței, și îi organizase o petrecere aniversară.

În timpul distracției, Cristina Ich s-ar fi dezlănțuit și ar fi sărit în mare. Rochia s-a mulat pe formele ei voluptoase, reușind să-i atragă atenția fiului lui Don Pepe. Câteva ore mai târziu, milionarul ar fi fost surprins în brațele ei, pe barca familiei, potrivit cancan.ro.

Aceeași sursă scrie că Bianca și-a tras la răspundere soțul, cerându-i divorțul. După o tentativă de împăcare, cei doi au pus capăt căsniciei și au demarat procedurile de partaj. Daniel Niculae ar fi continuat relația discretă cu Cristina Ich, alături de care s-a afișat, zilele trecute, la o nuntă luxoasă în Franța.

Cristina Ich și Daniel Niculae, surprinși împreună în aeroport

Înaintea nunții, Cristina Ich și Daniel Niculae au fost surprinși împreună în aeroport. Imaginile au fost publicate de Cancan și îi arată destul de apropiați. Ulterior, pe contul ei de Instagram, influencerița a postat o fotografie în care își ține iubitul de mână, dar fără a-i divulga identitatea.

Contactată de aceeași publicație, Cristina Ich a oferit lămuriri cu privire la acest triunghi amoros. Aceasta a ținut să sublinieze că partenerul ei nu are alte angajamente sentimentale, situație valabilă și pentru ea. De asemenea, a negat că relația cu fiul lui Don Pepe a început în perioada când el era însurat.

​„Și ce pot eu să fac? Nu trebuie să comentez nimic despre viața mea personală. Nu am făcut-o niciodată. Și ce, e extraconjugală, e căsătorit cu cineva? Nu vreau să comentez absolut nimic. Sunt o femeie liberă, pot să fiu cu cine îmi doresc și, atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct.

Nu există nicio relație extraconjugală. În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Noi ne cunoșteam, dar, în niciun caz… Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe', a spus Cristin Ich, conform Cancan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton