Gabriela Cristea, după ce s-a spus că divorțează de Tavi Clonda: „Este bine să acceptăm realitatea așa cum este, nu putem fugi de soartă...”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea reacționează după ce au apărut zvonuri despre un posibil divorț de Tavi Clonda. Văzând cât de rapid s-a răspândit această informație, vedeta s-a văzut nevoită să ofere lămuriri și să explice cum stau lucrurile în căsnicia ei. Și în anii trecuți au circulat astfel de speculații, dar cuplul a ales să nu le dea curs.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproximativ 10 ani și s-au căsătorit în 2015. Ei au împreună două fiice, Victoria și Iris, pe care le răsfață și le cresc cu multă iubire. De-a lungul timpului, multe zvonuri au planat în jurul căsniciei lor, inclusiv despre posibilitatea unui divorț.

astia 2astia 2

Citește și: Tavi Clonda, despre coșmarul prin care a trecut Gabriela Cristea înainte să devină mamă: „A făcut cinci inseminări care au dărâmat-o. Mă enervam când auzeam cuvântul infertilitate”

Citește și: Cât au cheltuit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe o masă de prânz, în vacanța din Corfu: „Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Cel mai scump a fost al nostru, în total…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după victoria în instanță care îi permite să apară la TV cu băieții ei: „Am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei'

Citește și: Iulia Albu, replică usturătoare pentru Mihai Albu, după ce a fost ironic la adresa ei: „Tot timpul ai pozat în ce nu ești. Soț model, tată model, instanță morală. Nu ești nimic din aceste lucruri. Ajunge! Ești MIC, atât”

Gabriela Cristea, după ce s-a spus că divorțează de Tavi Clonda

Pentru a clarifica zvonurile legate de divorț, Gabriela Cristea a publicat un videoclip pe pagina sa de Facebook. Ea a explicat că nu s-a pus niciodată problema unei separări, deși subiectul s-a tot rostogolit în ultimii ani. În final, aceasta și-a îndemnat fanii să fie mai sceptici cu privire la informațiile legate de viața sa privată.

„Da, până la urmă, trebuie să recunosc cinstit. Da, divorțul bate la ușă, asta este. Din când în când, este bine să acceptăm realitatea așa cum este și știți cum e, nu putem fugi de soartă, ce ți-e scris în frunte ți-e pus. Doar că, (n.r. râde), da, fraților, dar nu am putut să mă abțin. Am zis asta pentru că astăzi am citit „Bombă pe plaiuri mioritice. Gabriela Cristea, divorț bombă'. Este un titlu care circulă în social media cum că divorțez de soțul meu. Să vă răspund? Nu cred că are sensul. Bine, o să vă răspund. Nu, nu divorțăm și nici nu a fost vreodată vreo discuție despre divorț (…) Nu am divorțat nici anul trecut, nici acum doi ani când a mai apărut o știre și nu ne-am propus vreodată în viața asta să divorțăm (…) Nu mai credeți toate balevernele și prostiile posibile, pentru că viața mea e frumoasă și o trăiesc', a spus Gabriela Cristea, pe Facebook.

Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie

În cei 9 ani de căsnicie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte și de provocări, dar întotdeauna au reușit să le depășească. Programul încărcat a generat, de cele mai multe ori, tensiuni și discuții în familie. Prezentatoarea TV spune că, de regulă, soțul ei este cel care aplanează conflictele.

„Nu știu să spun, că nu e un singur subiect din cauza căruia noi ne supărăm, să zicem, că de certat nu ne-am certat niciodată atât de rău, încât să nu ne vorbim, dar sunt situații și situații, ca în orice familie. Nu știu să spun acum, de cele mai multe ori, probabil că din cauza energiei scăzute ne certăm, pentru că, într-adevăr, să ai doi copii mici, să ai cariere, să-ncerci să mai faci și alte business-uri pe lângă, să te ocupi și de casă, să vrei să faci lucruri extraordinare în lumea asta e complicat și energia scade, probabil la nivel foarte, foarte jos, iar cea mai multă energie ne-o consumă copiii.

De obicei, atunci când suntem cu energia jos apar discuții, pentru că, știi cum e, nu mai poți, și când nu mai poți ai nevoie de celălalt care să te susțină. În general, Tavi este cel care aplanează conflictele de cele mai multe ori și el este cel împăciuitor', a declarat prezentatoarea TV, în mai 2024, pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton