Cum a reacționat Kamara când a aflat că producătorii nu l-au vrut la Survivor All Stars: „M-aș duce peste ei cu toiagul”. Pe cine susține în noul sezon

 Ifrim Georgiana
.

Kamara întrunea condițiile pentru a participa la „Survivor All Stars', fiind fost concurent al emisiunii, însă nu a fost selectat de producători. Artistul susține că și-ar fi dorit să fie în Republica Dominicană în aceste momente, pentru că are multe de demonstrat și îl încântă noile reguli. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Survivor All Stars' are premiera pe 16 ianuarie și adună laolaltă foști concurenți ai emisiunii. 10 Războnici și 10 Faimoși pornesc în sezonul suprem și luptă pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Kamara regretă că nu a fost selectat de producătorii pe lista concurenților, aflați acum în Republica Dominicană. Artistul a participat în sezonul trecut și a luptat din răsputeri pentru fiul său, Leon, diagnosticat cu grave probleme de sănătate. Pe parcursul edițiilor, Kamara a fost protagonistul mai multor scandaluri, care au atras, în final, eliminarea sa.

kam10kam10

Citește și: Cum o răsfață Kamara pe noua lui iubită, Gabriella Nastas: „Este foarte romantic. Îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea…'. De ce nu s-au mutat încă împreună

Citește și: Kamara are o nouă iubită. Cine este Gabriella Nastas și cum a început relația lor: „Eu îi cunosc părinții. Ne știm de foarte mulți ani'

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el'. Au fost iubiți timp de 7 ani

Citește și: Iulia Albu, atac la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față: „Am fost oripilată, este îngrijorător'. Ce crede despre apariția Evei Măruță în filmul Tati part-time

Cum a reacționat Kamara când a aflat că producătorii nu l-au vrut la Survivor All Stars

Cu o zi înainte de debutul „Survivor All Stars', Kamara spune că ar fi vrut să ia parte la competiție, însă nu a fost selectat de producători. Îl încântă regulile noului sezon și crede că ar fi avut multe de demonstrat dacă se afla pe lista participanților.

„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat.

Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentru că simt că mai am multe de spus acolo. Și-mi place foarte mult sistemul din acest an, cu eliminări. E mult mai bine așa. Din ce am văzut din promo, e pentru prima oară când concurenții au soarta în mâinile lor. Iar eliminările se fac în urma unui duel, care pe care. Așa cum mi-ar fi plăcut mie.

Abia aștept să înceapă competiția. Ard de nerăbdare. Vreau să văd ce am ratat până acum. Mamă, ce mi-aș dori să fiu acolo. Ce m-aș duce peste ei cu toiagul. Vai de capul meu! Știu toate zonele acuma. Eu oricum mă descurcam acolo și aș fi supraviețuit și 50 de ani de acum încolo, cu cocos, crabi, scoici din mare și tot ce mai găseam pe acolo', a spus artistul pentru cancan.ro.

Pe cine susține Kamara la „Survivor All Stars'

Kamara și-a ales deja favoriții pentru „Survivor All Stars'. Este vorba despre Ștefania Stănilă și Jorge, care i-au fost aproape în perioada când el era concurent. Artistul presimte că acest sezon va fi câștigat de o fată.

„De susținut, îi susțin pe cei doi faimoși din echipa în care am fost și eu anul trecut, pentru că alături de ei am îndurat acolo cele mai grele momente. Pe Ștefania Stănilă și pe Jorge. Amândoi mi-au fost aproape de la început. Și eu am fost aproape de ei. Îmi pare rău că Jorge a ieșit atunci din cauza unei accidentări stupide la genunchi. Poate e șansa lui să demonstreze că putea mai mult pe parcurs.

Apoi Ștefania a rezistat până în penultima săptămână parcă, în ultimii șase. Consider că merita mai mult. Ambii au șansa lor. Nu știu de ce, dar parcă presimt că anul acesta va câștiga o fată. Rămân faimos forever. Mai sunt faimoși pe care-i simpatizez și pe care-i vor susține dacă cei doi ai mei nu vor mai fi. Dar sper să rămână cât mai mult, până la capăt', a mai spus el, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton