Mihai Călin a povestit cum a reacționat tatăl său când actorul a ieșit în stradă, în timpul Revoluției: „M-a sunat să nu plec de acasă, că se trage în oraș și sunt tancuri. L-am supărat...”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Călin a povestit cum a reacționat tatăl său când a ieșit în stradă, în timpul Revoluției. În decembrie 1989, actorul era student la Politehnică și lucra ca electronist. Părintele său l-a sunat și i-a spus să nu iasă din casă, avertizându-l despre riscurile pe care le implicau manifestațiile. Asta nu l-a oprit să se alăture tinerilor care își doreau libertate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihai Călin a cunoscut celebritatea în 1995, când a prezentat show-ul ‘Ştii şi câştigi!’, de la PRO TV. După ce a încheiat colaborarea cu postul de televiziune, s-a concentrat pe cariera în actorie, obținând diverse roluri în filme și seriale de televiziune. În prezent, joacă la Teatrul Naţional şi a fost distribuit în telenovela ‘Fructul oprit’, de la Antena 1.

mih9mih9

Citește și: Cum s-a încheiat colaborarea dintre Mihai Călin și Pro TV, unde prezenta „Ştii şi câştigi!”: „Nu am rămas a cincea roată la căruță”

Citește și: Mihai Călin dezvăluie secretul căsniciei cu soția lui, Silvia: „Cred că este cumva ca în pat”. Sunt împreună de 20 de ani

Citește și: Cum o afectează scandalul cu Larisa Uță pe Medana, actuala soție a lui Alin Oprea: „Suportă cu greu, săraca. M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont'

Citește și: Bătaie cu furci și săbii în Spitalul Pantelimon, printre medici și pacienți. Au intervenit peste 400 de polițiști și mascați și s-au făcut primele arestări / Motivul scandalului

Cum a reacționat tatăl lui Mihai Călin când actorul a ieșit în stradă, în timpul Revoluției

Mihai Călin s-a numărat printre tinerii care au ieșit în stradă în timpul Revoluției din 1989. Dornic să respire aerul libertății, actorul a participat activ la manifestațiile din București și a trăit din plin acele zile. Tatăl său l-a avertizat telefonic să nu iasă din casă, temându-se pentru viața lui. Asta nu l-a oprit, însă, să contribuie la schimbarea țării. Acele momente i-au rămas întipărite în memorie.

 „Cel mai tare l-am supărat pe tata! Pe data de 21 Decembrie 1989. Tata m-a sunat să nu plec de acasă că se trage în oraș și sunt tancuri, și eu am plecat', a declarat actorul pentru Spynews.ro.

„Dacă fiul meu ar face acest lucru, eu aș muri'

Actorul mai spune că nu ar concepe ca fiul său să procedeze la fel, dacă istoria s-ar repeta. Mihai Călin este împreună cu soția lui de peste 20 de ani și au un fiu, pe Matei.

„Dacă ar face fiul meu acest lucru, într-o asemenea situație, eu cred că aș muri! Cred că l-aș bate de… Nu știu…', a mai declarat actorul.

Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția

Într-un interviu mai vechi, Mihai Călin ne-a povestit cum și-a cunoscut soția, pe Silvia, care îi este alături de mai bine de 20 de ani.

„Am văzut-o într-un restaurant, la masă cu un bărbat. Credeam că sunt împreună, dar de fapt nu erau. Îmi plăcea şi mă tot uitam la ea. După multă vreme am aflat că ea gândea în felul următor: „Uite-l şi pe ăla de la televizor, ce se uită la mine, e cam arogant!, nu prea mă plăcea.

Apoi, după vreo 6 luni, ne-am întâlnit în Facultatea de Teatru, unde eu eram asistent, la Facultatea de Actorie, şi ea era studentă în ultimul an la Coregrafie. Numai că acum era blondă. Ne-am recunoscut, am şi făcut cunoştință, căci nu avuseserăm ocazia. Am schimbat câteva vorbe, a fost amuzant, pentru că a întins mâna şi a spus „Silvia, eu la rândul meu am     spus „Mihai, iar ea mi-a spus „de unde ştii?. Am fost contrariat, iar ea a completat: „De unde ştii că mă cheamă Silvia Mihai?. Am râs tare, s-a dezghețat atmosfera, iar ea m-a întrebat dacă vreau să îmi dea numărul de telefon. A fost foarte caldă şi sclipitoare. Nu a început ceva imediat, mi-am mai dat timp, să simt că îmi doresc chestia asta', a povestit actorul, în ianuarie 2021, pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton