Reacții după ce Nicki Minaj a dat țeapă și nu a mai venit la Festivalul SAGA. Cezar Ouatu reclamă mai multe nereguli: „Este dezamăgitor. O chestiune de marketing” / Artista fusese plătită cu peste un milion de euro de către organizatori

 Ifrim Georgiana
.

Reacții virale după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul pe care trebuia să-l susțină la SAGA Festival din București, duminică, 7 iulie. Organizatorii Neversea le-au propus fanilor dezamăgiți să vină la Constanța, deși au cumpărat bilete la festivalul adversar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cântăreața americană Nicki Minaj, cap de afiș al Festivalului SAGA din București, trebuia să urce pe scenă seara trecută, dar și-a anulat concertul cu doar câteva ore înainte. Decizia a fost pusă pe seama „problemelor de siguranță legate de protestele din zonă'. Singurul protest anunțat a fost cel al contabililor, „Fără haos în legislația fiscală', care a început abia în această dimineață, în Piața Victoriei din Capitală.

450075100_18294838300160394_8882182373812359834_n450075100_18294838300160394_8882182373812359834_n

Citește și: Grasu XXL, în lacrimi pe scena Neversea, în timp ce cânta „Tu, Mărie”. Artistul a scris piesa pentru fiica sa și a Laurei Andreșan, în vârstă de 5 ani

Citește și: Prima Zi a Festivalului Neversea a Fost Un Succes

Citește și: Andreea Sasu a născut, iar Philipp Plein a dezvăluit numele băiețelului lor: „Este o binecuvântare. Imi iubesc toți copiii în mod egal' / La maternitate a vizitat-o și fiul cel mare al designerului

Citește și: Anca Pandrea suferă că nu poate să meargă la mormântul lui Iurie Darie, din cauza problemelor de sănătate: 'Este mereu cu mine. Îi simt și acum prezența. Îmi dă semne…' Actrița iese din casă doar când se duce la medic sau la farmacie / EXCLUSIV

Reacții după ce Nicki Minaj a dat țeapă și nu a mai venit la Festivalul SAGA

Concertul de la SAGA Festival era sold-out, iar fanii au fost revoltați când Nicki Minaj a anunțat, cu doar câteva înainte să urce pe scenă, că nu va mai ajunge în România. Organizatorii au transmis că banii pentru biletele nescanate de duminică vor fi restituiți.

Imediat după mesajul artistei, organizatorii Neversea au publicat, pe conturile de socializare, un mesaj care s-a viralizat. Fanii dezamăgiți au fost invitați la Constanța, unde s-a desfășurat celălalt festival, fără a se face însă vreo referire directă la SAGA: „This is for real. Vino cu brățara de la alt festival și cu buletinul la punctul de check-in (deschis până la 4.00) și primești acces. Save this night and enjoy the sunrise!'.

Postarea a fost însoțită și de un banner pe care era scris: „Motorul festivalurilor sunt oamenii. Și nopțile de vară în care cântăm împreună până la răsărit. Dacă ați rămas fără festival, sunteți bineveniți la Neversea în această seară. Inclusiv stafful. Primul tren din București pleacă la 22.30. Vă așteptăm și vă iubim!'.

Pe contul de X, și Tristan Tate a transmis un mesaj cu privire la anunțul făcut de Nicki Minaj: „Acest lucru nu este adevărat. Nu spun că minte, nu o cunosc. Dar poate că a fost mințită de cineva. Perfect calm și în siguranță aici. Derulo a fost aici ieri'.

Cezar Oautu: „Este dezamăgitor'

Cezar Ouatu și-a cumpărat bilet la SAGA Festival și s-a arătat dezamăgit de anunțul artistei Nicki Minaj. Artistul a reclamat mai multe probleme din cadrul festivalului, inclusiv momentul lui DJ Hardwell, care a părăsit scena după 10 minute.

„Pentru mine, dezamăgirea mai mare este în unanimitate legată de toți cei prezenți aici, în condițiile în care mă ocup și eu de producții mai mici, dar știu ce înseamnă asta. Lăsându-l la o parte pe domnul Hardwell, care a fost dezamăgit de anumite probleme tehnice pecuniare.

Doi, doamna Tayla nu a fost anunțată, iar o cântăreață pe care noi o iubim. Mergând printre oameni, înțeleg că nici doamna Nicki Minaj, care este, practic, main artist-ul al închiderii de festival. (…) E o chestiune de marketing, se împachetează frumos toată treaba. Cert este dezamăgitor că e dezamăgitor la nivel al oamenilor de aici', a declarat Cezar Oatu, la Antena Stars.

Ce mesaj a transmis SAGA după decizia lui Nicki Minaj

Organizatorii SAGA au postat, de asemenea, un mesaj referitor la concertul anulat de Nicki Minaj. Potrivit CANCAN, se pare că artista fusese plătită cu suma de 1.250.000 de euro pentru a concerta în București. Banii au fost virați în trei tranșe, după cum se arată dovada de plată publicată de sursa citată, cu mult înainte de eveniment.

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România. „Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc în România', a spus ea. Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și este dincolo de puterile noastre', au scris reprezentanții Festivalului pe Instagram.

Nicki Minaj și-a anulat concertul din motive de „securitate'

În mesajul transmis cu doar trei ore înainte să ajungă în România, Nicki Minaj a explicat că și-a anulat concertul din motive de securitate. Ea a invocat „protestele din zonă', deși nu era programate manifestații în cursul zilei de duminică. Singurele proteste au început abia astăzi, 8 iulie, și sunt organizate de Patronatul Antreprenorilor Contabili din România.

„Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival', a scris Nicki Minaj pe X.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton