Reacțiile vedetelor după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Carnetul luat pe toată viața. Dacă conduci dezbrăcat...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 26 octombrie, Dorian Popa ar fi fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, iar oamenii legii i-ar fi reținut permisul de conducere. Din primele cercetări, artistul ar fi fost depistat pozitiv pentru cannabis, însă până la acest moment, nu au existat niciun fel de declarații din partea acestuia. Mai multe persoane publice au avut mesaje dure la adresa influencerului, mai ales că se bucură de o popularitate sporită în rândul tinerilor, între care Adriana Bahmuțeanu, Mara Bănică sau Gigi Becali. Iată reacția dură a acestora cu privire la cele întâmplate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri seară, Dorian Popa ar fi fost prins sub influența substanțelor interzise la volanul bolidului său de lux. Potrivit unui comunicat emis de oamenii legii, artistul a fost oprit de un echipaj de la Poliția Rutieră, în loclaitatea Domnești, apoi a fost însoțit la spital pentru racoltarea de probe biologice, care au atestat că artistul ar fi consumat cannabis. Vestea că Dorian Popa a condus sub influența substanțelor interzise a consternat multe vedete de la noi din țară, care i-au adresat mesaje tăioase și au cerut o pedeapsă cât mai mare. Mara Bănică a atras atenția că influencerul reprezintă un model pentru mulți tineri din România, iar gestul lui este condamnabil.

do12do12

Citește și: Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Prima reacție a mamei artistului: „Viața merge înainte. Nu se va băga într-o gaură de șarpe…”

Citește și: Paula Seling, impresionată de sfaturile pe care Dorian Popa i le-a oferit fiicei sale, Elena: „I-a explicat cât de specială este…”

Citește și: Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: „Și eu te iubesc…”

Citește și: Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort în jacuzzi. Actorul din Friends parcă și-a prevestit sfârșitul: „Apa caldă care se învârte…”

Reacțiile vedetelor după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

În mediul online, Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție acidă la vestea că Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Prezentatoarea TV este de părere că artistul ar trebui să se retragă din viața publică, având în vedere că, până de curând, a susținut campaniile de prevenție a consumului de droguri și influențează negativ, prin acțiunile sale, o întreagă generație.

„Încă un drogalău cu fițe a fost demascat! Dorian Popa a fost prins în chiloți și halat la volan, după ce consumase substanțe interzise. Astfel de papițoi ar trebui să dispară definitiv din atenția media! Rușine! (…)

A participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, a luat o grămadă de bani de la stat, și mai mult decât atât se jura pe Dumnezeu că el niciodată nu a pus gura sau nasul pe vreo substanță. Ei bine, nasul lui a devenit de Pinocchio, pentru că așa cum minte Dorian Popa și mai grav că influențează o generație întreagă', este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pe contul ei personal de Instagram.

Mara Bănică: „Consumatorii nu trebuie să fie modele pentru copiii noștri'

Mara Bănică s-a arătat surprinsă că Dorian Popa a fost prins la volan sub influența drogurilor. Jurnalista a atras atenția că artistul are o comunitate formată, în proporții covârșitoare, din tineri și este de părere că oferă exemple negative.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m aș fi așteptat (nr. să consume substanțe interzise). Să conducă în chiloți da, nu mă surprinde deloc.

Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Consumatorii NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri. Un om care oferă exemple negative copiilor, chiar și o singură dată, nu trebuie să le devină model în viață sub nicio formă, indiferent de ce le aduce în mod constant în față', a spus jurnalista.

Gigi Becali speră că Dorian Popa nu se va mai urca la volan

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a avut o reacție acidă cu privire la cazul lui Dorian Popa, cerând să-i fie suspendat permisul pentru tot restul vieții. S-a zvonit că artistul purta doar lenjerie intimă când a fost oprit în trafic, însă Sindicatul Europol a transmis, pe pagina de Facebook, că nu acesta a fost motivul pentru care a fost supus controlului rutier.

„Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege data', a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Dana Budeanu: „Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți'

Dana Budeanu a transmis, pe rețelele de socializare, un mesaj dur la adresa vedetelor care conduc sub influența substanțelor interzise. Criticul de modă nu i-a menționat numele lui Dorian Popa, însă rândurile scrise de ea au fost destul de tăioase. Reamintim că, în ultima vreme, mai multe persoane publice din România au fost prinse sub influența stupefiantelor, între care Ana Morodan sau Chef Foa.

„Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți! Ăștia care stau drogați, tranchilizați, de ce nu recomandați la amețiții care vă urmăresc drogurile? Că la voi asta e soluția, nu harnelile pe care le spuneți la fraieri cu regăsirea și munca și vrăjeala', a transmis Dana Budeanu, pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton