Cum a reacționat Andrei de la Insula Iubirii când a văzut apropierea dintre soția lui, Cristina, și ispita Eric: „Îmi este rușine de rușinea ei. Ți-a pierit iubirea în două zile când m-ai văzut cu cineva?”

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei de la Insula Iubirii s-a îndrăgostit în doar câteva zile petrecute în Thailanda de ispita Diandra. Soția lui, cu care are o căsnicie de 10 ani, a suferit cumplit atunci când a văzut imaginile, însă mai apoi și-a dat voie să fie fericită și să se bucure de această experiență unică. Iată cum a reacționat Andrei de la Insula Iubirii când a văzut apropierea dintre soția lui, Cristina, și ispita Eric!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina Rotaru a spus în cadrul emisiunii că mariajul ei cu Andrei Rotaru este distrus, asta fiindcă el trăiește acum o poveste de dragoste cu ispita Diandra. Și-a dat seama din privirea și gesturile lui că este îndrăgostit, mai ales că el și ispita se comportă ca un adevărat cuplu. A ales să nu mai sufere și să stea închisă în cameră, ci din contră, să se distreze și să profite de tot ceea ce-i oferă experiența celui mai fierbinte reality show.

cristina-si-andrei-rotaru-insula-iubirii-2024-5cristina-si-andrei-rotaru-insula-iubirii-2024-5

Citește și: Mama Cristinei Rotaru a răbufnit la adresa lui Andrei Rotaru, după ce a văzut noi imagini cu el și ispita Diandra Moga, la Insula iubirii. Femeia a avut o reacție dură: „Mi-e scârbă de așa ginere…'

Citește și: De ce Andrei Rotaru s-a apropiat de Diandra Moga, la Insula iubirii. Ispita seamănă foarte mult cu o fostă iubită de-ale lui: „Andrei a mai făcut o dată chestia asta. A fost înșelat și s-a descotorosit foarte ușor de relația anterioară'

Citește și: Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Videoclipul cu el și Kadri a fost publicat de Dana Nălbaru: „A trecut la chestiuni mai dificile'

Citește și: De ce boli suferea Alain Delon. În 2021, actorul a vorbit despre sinuciderea asistată: „Vreau să mor. Viața mea s-a terminat. Eutanasia este cel mai logic și firesc lucru de făcut”

Cum a reacționat Andrei de la Insula Iubirii când a văzut apropierea dintre soția lui, Cristina, și ispita Eric

În ultimele ediții, Cristina de la Insula Iubirii s-a apropiat de ispita Eric. Petrece tot timpul cu el, îl alege mereu la date, merg împreună în mare și stau non-stop amândoi. Ba mai mult, ispita știe cum să o cucerească și să-i aducă zâmbetul pe buze cu mici gesturi, însă fără a pune presiune pentru ea. Ajuns la Bonfire, soțul ei, Andrei, era convins că soția lui nu a greșit cu nimic.

Sunt curios să văd ceea ce se întâmplă și cam atât. Chiar nu am niciun film, nu mă gândesc cum ar fi dacă ar fi. Vreau să trăiesc ceea ce se întâmplă. Ne-am dat liber să ne cunoaștem și să știm cine suntem.', a spus Andrei la bonfire, înainte de a vedea imaginile cu soția lui.

Mai apoi, după primele imagini s-a bucurat că a început să se detașeze. Totuși, s-a văzut clar că e deranjat de faptul că ea este fericită lângă ispita Eric.

Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal cee ace face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum', a spus Andrei despre imaginile pe care le-a vizionat.

Susține că se bucura să știe că soția lui e fericită, dar cu toate acestea regretă că mariajul lor a ajuns în acest punct, chiar dacă el este cel care a căzut primul în ispită.

E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem', a spus Andrei la bonfire.

Andrei Rotaru a răbufnit când a văzut cât de fericită este Cristina lângă ispita Eric

Andrei Rotaru era cu zâmbetul pe buze la Bonfire, totul până în momentul în care a văzut cât de galant este Eric cu ea. Ce-i drept, ispita știe cum să o facă să se simtă bine și importantă, dar și cum să o facă fericită, chiar prin gesturi mici. Momentul în care ispita a luat-o pe Cristina în vila băieților pentru a-i da un trandafir făcut din șervețele, cu parfumul lui pe el, l-a deranjat foarte tare pe Andrei, care a răbufnit.

Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. (…) Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea'. Ia uite! Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. (…) Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în 2 zile când m-ai văzut cu cineva? M-a dernajat să o văd relaxată așa. Îmi este rușine de rușinea ei', a zis Andrei la bonfire.

Andrei: 'Mă tot învinovățesc. Sunt supărat pe mine. Devine tot mai apăsător'

Andrei de la Insula Iubirii se declară un bărbat fericit alături de ispita Diandra și de multe ori pare că a uitat de mariajul de 10 cu Cristina Rotaru. Era convins că vor trece testul cu brio, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Deși doarme cu Diandra și se comportă ca un cuplu, la un moment dat, înainte de a vedea imaginile cu Cristina în compania lui Eric, s-a învinovățiț și a spus că este supărat pe el pentru situația în care au ajuns.

'Mă tot învinovățesc pentru multe. Nu pot să-mi scot din cap vocea ei când am fost la date-ul acela. O aud mereu în capul meu. Un strigător al unei persoane care se îneca. Nu pot să descriu. Cred că asta e lucrurl care mă macină cel mai mult. Devine tot mai apăsător. Sunt supărat pe mine. Cu siguranță suferă foarte mult, nu am vrut. Așa a fost să se întâmple.', a spus Andrei Roatru înainte de Bonfire.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton