Cum și-a recuperat Giulia Anghelescu banii pe vacanța pierdută din cauza COVID-19

 Dumba Gabriela
.

Giulia Anghelescu a pierdut vacanța în Austria pentru că fix înaintea plecării a aflat, în urma unor teste PCR, că atât ea, cât și soțul și cei doi copii au COVID-19. Prin urmare, adio vacanță. Cântăreața a povestit cum și-a recuperat banii pe care îi plătise deja pe vacanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În primele zile ale lui 2022, Giulia Anghelescu și familia ei au avut COVID-19 și n-au mai putut pleca în Austria, la schi. Cântăreața spune că ea și soțul ei au toate cele trei doze de vaccin făcute și poate de aceea, crede ea, s-au simțit relativ bine pe parcursul celor 14 zile de carantină. Din fericire, au reușit să-și recupereze și banii plătiți pentru vacanță.

87878787

„Suntem sănătoși toți patru. Ne-am făcut testul PCR ca să putem pleca în vacanță, și așa am aflat că toți patru suntem pozitivi. Avem trei doze de vaccin, poate de asta suntem bine', declara Giulia Anghelescu pentru impact.ro.

Deși inițial își amânase vacanța din Austria pentru două săptămâni, artista și familia sa au renunțat la aceasta, fără a suporta ceva pierderi materiale. Aceștia nu vor rămâne însă acasă și vor pleca în Italia.

„Acum suntem foarte bine. Plecăm în Italia, la sfârșitul lui februarie. Nu am pierdut nimic, pentru că aveam asigurare chiar în caz de COVID. Mergeam la schi, dar și în Italia vom face asta, vom pleca cu copiii', a completat aceasta.

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:’El nu are nicio vină pentru…’

Citește și: Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului:„O luam razna și eu și soția mea

Citește și: Ce dietă a ținut Adda ca să slăbească: „E bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate

Ce simptome au avut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu când au avut COVID

Giulia a mărturisit, la debutul bolii, pe rețelele de socializare că au avut o formă ușoară, iar starea lor de sănătate este destul de bună.

‘Avem simptome de viroză, de o răceală comună. Ne-am testat rapid, toate testele au ieșit negative, d-asta nu ne-am făcut griji, apoi am aflat că testele rapide nu arată acestă variantă de COVID-19, decât mai tărziu.

Bine că suntem bine, asta e tot ce contează”, a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Cât timp au stat în carantină, Giulia Anghelescu și soțul ei au profitat de situație și s-au apucat să facă foarte mult sport și să mănânce sănătos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton