Reese Witherspoon si James Blunt - Doar prieteni?

 Revista VIVA
.

Aflat in plin turneu de promovare a celui mai nou album al sau, All the Lost Souls', James Blunt a reusit sa mai faca o cucerire, iar cea care a cazut prada farmecului irezistibil al britanicului pare a fi actrita Reese Whiterspoon.

Cei doi s-au cunoscut la concertul lui Blunt sustinut la El Ray Theatre din Los Angeles, actrita neezitand sa-si exprime admiratia pentru muzica lui Blunt. Cei prezenti la intalnirea celor doi au intuit ca intre ei ar putea fi ceva mai mult. Iar de la prietenie la o relatie cat se poate de serioasa nu e o distanta chiar asa mare.

Dupa divortul de Ryan Philippe, presa a cuplat-o pe Reese Whiterspoon cu Jake Gyllenhaal, insa actrita din „Walk the Line' s-a tinut departe de toate speculatiile.

Cat despre interpretul hit-ului „Youre Beautiful', acesta este un adevarat cuceritor de inimi. Paris Hilton, top modelul Petra Nemcova sau Lindsay Lohan sunt doar cateva dintre femeile seduse de cantaretul britanic. (L.F.)

Foto: www.celebscentral.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton