Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan”: „Toți membrii familiei vor...”

 Ifrim Georgiana
.

Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan'. Pe 8 decembrie, a avut loc lansare serialului „Meghan și Harry', alcătuit din șase episoade. Producția a stârnit un val de reacții în rândul britanicilor, dar și la Palatul Buckingham, având în vedere dezvăluirile uluitoare pe care le-au făcut Ducii de Sussex. După difuzarea serialului-documentar, Familia Regală Britanică s-a abținut din a transmite vreun punct de vedere cu privire la acuzațiile celor doi soți. Cu toate acestea, recent, Regele Charles a avut o reacție neașteptată la adresa fiului său și a partenerei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 8 decembrie, a avut loc debutul serialului care îi are în centrul atenției pe Ducii de Sussex și care reflectă relația lor cu monarhia britanică. Inițial, au fost lansate numai trei episoade, care s-au concentrat în jurul poveștii de dragoste dintre cei Meghan Markle și Prințul Harry. În urmă cu câteva zile, au fost lansate și ultimele episoade ale documentarului, concentrate în jurul rupturii dintre Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică. Într-unul dintre episoade, fosta actriță americană a susținut că ar fi fost amenințată cu moartea și a vorbit despre sarcina pe care a pierdut-o, la o zi după mutarea în SUA.

The Prince of Wales’ 70th Birthday Patronage CelebrationThe Prince of Wales’ 70th Birthday Patronage Celebration

Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan'. În presa britanică, s-a speculat că Ducii de Sussex ar fi încasat aproximativ 100 de milioane de dolari de pe urma serialului difuzat pe Netflix. Mai mult, acesta a înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare în întreaga lume în numai câteva zile de la debut, fiind o premieră în istoria companiei americane de streaming.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle vor ca Familia Regală să le ceară scuze:”S-au făcut greșeli de ambele părți”

Citește și: Meghan Markle ar fi fost amenințată cu moartea. Dezvălurile cutremurătoare făcute de soția lui Harry:„Cineva trebuie să o ucidă'

Citește și: Theo Rose a dezvăluit sexul copilului, într-un mod inedit.Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot:„Botezul va fi…' / EXCLUSIV

Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan'

Deși în presa britanică s-a scris că serialul reprezintă o „declarație de război' la adresa Familiei Regale, se pare că lucrurile stau cu totul diferit la Palatul Buckingham. Astfel, în ciuda afirmațiilor revoltătoare, Regele Charles i-ar fi invitat pe cei doi soți să ia parte la încoronarea sa. Evenimentul va avea loc în luna mai a anului următor.

Un comentator regal a susținut că suveranul „i-a întrecut la propriul joc pe Harry și Meghan', prin invitația pe care le-a lansat-o.

Mai mult, se pare că suveranul britanic intenționează să-i menționeze pe Meghan Markle și Prințul Harry în discursul său de Crăciun, înregistrat imediat după lansarea primelor trei episoade din serialul de pe Netflix: „Toți membrii familiei vor fi bineveniți'.

Serialul a deteriorat relația dintre Printul Harry și Prințul William

După apariția documentarului „Harry și Meghan', se pare că Prințul William a întrerupt orice legătură cu fratele lui. Acesta s-ar fi arătat deranjat de afirmațiile făcute de Ducele de Sussex, care l-a acuzat că a furnizat presei povești toxice despre el și soția lui.

Mai mult decât, Prințul Harry a mai spus că fratele lui ar fi reacționat într-un mod nepotrivit atunci când și-a anunțat planul de a renunța la îndatoririle regale.

 „Nu cred că a mai surprins pe nimeni. Era destul de evident că lucrurile s-au înstrăinat în ultima vreme. Este tristă situația dintre el și fratele lui', a declarat un prieten de-al Prințului William, potrivit Mirror.co.uk.

Sursa foto: Arhiva Viva! & Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton