Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și…” / Ce spune despre partaj

 Miniosu Alexandra
.

Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeot, fiul său și al Anamariei Prodan, spune agentul FIFA. Laurențiu Junior, în vârstă de 16 ani, a terminat studiile liceale la școala americană cu note maxime. La absolvire, tatăl său, Laurențiu Reghecampf, nu a fost prezent, lucru ce a făcut-o pe mama adolescentului să răbufnească. Iată ce i-a reproșat impresara antrenorului, dar și ce a spus despre partajul dintre ea și încă soțul ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost împreună peste un deceniu. Din dragostea lor a rezultat un băiat, pe nume Laurențiu Junior, căruia apropiații îi spun „Bebeto'. Recent, adolescentul a terminat studiile liceale la școala americană, însă tatăl său a lipsit de la absolvire.

anamaria-prodan-2anamaria-prodan-2

Citește și: Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine…” / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

Citește și: Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: 'M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure. Te faci de râs în fața țării…'. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții

Citește și: Mesajul emoționant transmis de soțul Ancăi Molnar, după înmormântarea soției: „Mi-e atât de dor deja…”

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun'

Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de faptul că Laurențiu Reghecampf nu a participat la absolvirea fiului lor, Bebeto. Impresara susține că și-ar fi dorit ca băiatul ei să-i aibă pe tatăl său alături. După despărțire, ea și Reghe discută doar prin email și numai despre fiul lor, totul fiind trimis către avocați, de când sunt în proces de divorț.

„Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. A terminat. Este unul dintre cei mai deștepți copii de la școală, este bun și la arte, la fotbal, la sport, la absolut orice. Este un copil care îi seamănă perfect. Nu a avut niciodată nicio pornire, toate pornirile vieții lui le-am făcut eu.

Acum, în ultimii ani, vorbim prin avocați, hilar, după ce 17 ani am construit imperii. Fiecare mail pe care îl trimit îl trimit și avocatului. Este doar despre copil sau despre ce s-a întâmplat. O perioadă foarte lungă, când am văzut cum se îndreaptă cu căderea asta, îi scriam că se poate ridica, să ia echipa lui, cea pe care eu i-am făcut-o. Îi spuneam că nu se va mai ridica și o știe foarte bine. Eu am fost busola vieții lui. Nu era niciun fel de ură sau dorință să se întoarcă, nu mai are unde să se întoarcă. Noi, în viață facem alegeri pe care să le asumăm.

I-am zis să vină la copil și să-i spună tot ce s-a întâmplat în ultimii 5-6 ani. Ce știe acum copilul despre iubita ta, despre tot, asta este. Despre trecutul ei și al tău, asta nu mai ai cum să le schimbi. Trecutul ne urmărește', a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan, despre partajul cu Reghe

Totodată, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații și despre partaj. Ea și Reghe sunt în proces de divorț deja de câțiva ani. Acesta nu s-a finalizat încă, din cauză că, spune ea, impresara și antrenorul nu s-au prezentat la termenele impuse de jucători, căci s-a întâmplat, de mai multe ori, să fie plecați din țară.

„Reghecampf are dreptul la jumătate din tot ce a construit alături de mine în toți acești ani. Jumătate din acest scaun aparține și lui. Din diferite motive (nr. nu s-a pronunțat divorțul), domnul Reghecampf a fost plecat mult din țară. Când venea el nu erau termene, când erau, plecam eu. Noi avem o viață pe mai multe continente. Nu este un caz de forță majoră. Este un divorț ca miile, sutele de mii din țara asta. Nu este obligat niciun judecător să ia divorțul doamnei Reghecampf doar pentru că suntem vedete. Ăsta (nr. partajul) poate ține și 10 ani, 20 de ani. Nimeni nu îl deschide, bunurile rămân la comun.

Reghecampf trebuie să-și achite datoriile din fotbal, datoriile mari la anumiți fini, să-și crească copiii că are doi copii mici, iar la un moment dat va veni vorba de școală privată. Primul drept pentru casă îl voi avea eu (nr.în cazul în care se va vinde o parte) și îl voi cumpăra pentru copii. El a luat și mașină, containere și mobilă. Hai să ne oprim puțin cu luatul. El se folosește. Mă bucur că are pat și mobilă în care să stea cu iubita', a adăugat impresara.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton