Anamaria Prodan, declarații înainte ca Reghe să devină din nou tată: „E o chestie de respect pentru familia mea și pentru încă soțul meu”/ EXCLUSIV

.

Anamaria Prodan este în plin proces de divorț cu tatăl fiului ei, Laurențiu Reghecampf, dar este împăcată că a luat cea mai bună decizie. Arată și se simte bine în pielea ei și îi este recunoscătoare Divinității pentru noua viață pe care a început-o după despărțirea de antrenorul de fotbal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan radiază de fericire și acest lucru se vede pe chipul ei. Marți seara, impresara și-a făcut apariția la petrecerea aniversară a unui salon de înfrumusețare, unde a venit însoțită de Sarah, una dintre fiicele ei.

Anamaria Prodan, înainte ca Reghe să devină tată: Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea'

Cu această ocazie, am vorbit despre ultimele evenimente din viața ei.  Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Anamaria Prodan.

Anamaria-ProdanAnamaria-Prodan

Vrea să se recăsătorească

Impresara iubește și este iubită, însă nu se afișează deocamdată la brațul noului bărbat din viața ei până când nu va fi o femeie liberă și în acte. La polul opus este Laurențiu Reghecampf, care nu a ezitat să își facă apariția cu iubita sa, Corina Caciuc, femeia care îl va face tată pentru a treia oară.

Nu am spus nimic (n.r despre iubit). Sunt încă măritată, când voi termina divorțul, atunci voi anunța. Normal că mă gândesc să mă recăsătoresc, eu nu stau niciodată singură. Nu se cade să dau detalii despre cum ne-am cunoscut. Chiar dacă au trecut doi ani, mie mi se pare normal să termin ce am început, așa am făcut în viață. Am terminat ceva, am mers mai departe, altfel nu are niciun sens. Este chestie de respect în primul rând pentru familia mea și pentru încă soțul meu, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Anamaria Prodan, cu doar câteva zile înainte ca Reghe să devină tată.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara: „Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic'

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit: „Este dintr-o altă lume…”

Citește și: Ce a pățit Virginia Rogin în perioada comunistă, la un concurs de teatru, din cauza unei femei: „Aveam o rochie puțin mai transparentă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își va organiza Ioana Ginghină nunta: Am avut două nunți, acum poate va fi un simplu grătar'/ EXCLUSIV

Își dorește să își recupereze banii de la Reghe

Separarea soților Prodan Reghecampf nu este una simpla, întrucât la mijloc există averi fabuloase, iar partajul se anunță unul dificil. Divorțul este abia la început. Eu vreau banii pe care mi i-a luat. Atât. Tot ce mi-a luat, jumătatea mea înapoi. Soțul meu a greșit foarte mult în viața asta a lui și a repetat greșelile, probabil le va repeta la nesfârșit pentru că este un suflet mic și trebuie ajutat', ne-a spus ea.

Comunicarea se face prin avocați

Ruptura survenită între antrenor și impresară a schimbat radical și modul de interacționare dintre ei. Vorbim prin avocați, prin mesaje, nu prea mai avem ce să vorbim. Pentru mizeria pe care a făcut-o în viața noastră, mizeria asta de unde eu l-am ridicat și el iar a venit ….ce să ne mai spunem? Decât tot ce e legat de copil', a declarat pentru VIVA!, Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton