Marele regret al lui Cornel Constantiniu, la 77 de ani: "A aprins candela și a plâns"

 Dumba Gabriela
.

Cornel Constantiniu a împlinit 77 de ani pe 6 aprilie, dar bucuria nu a fost una completă pentru că artistul trăiește, pe aproape 13 ani, cu o mare durere în suflet. Marele regret al lui Cornel Constantiniu este acela că nu-și mai poate sărbători ziua de naștere împreună cu fratele său geamăn, care s-a stins acum 13 ani, din cauza cancerului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ultima aniversare pe care Cornel și Mircea Constantiniu au petrecut-o împreună a fost în anul 2009, înainte ca Mircea să se stingă din viață. Ironia este că a murit primul dintre ei cel care ducea o viață sănătoasă, nu cel care a susținut turneu după turneu și mai fusese diagnosticat și cu boala Parkinson încă din anul 1993.

5757

Cornel Constantiniu și-a aniversat ziua de naștere în lacrimi

Cornel Constantiniu a aprins o candelă pentru fratele său geamăn și a lăcrimat de dorul lui, în ziua în care amândoi ar fi împlinit 77 de ani.

'Marele regret al lui Cornel este că nu își mai poate serba ziua de naștere cu Mircea. Azi noapte, Cornel a plâns. L-am văzut cum a aprins candela. Stătea în fotoliu  și mi-a spus ‘vorbesc cu Mircea.

Probabil în gândurile lui. Îi simte lipsa teribil. Îi este și lui foarte greu. Mircea venea mereu în țară de ziua lor și petreceau împreună.

Dacă împlineau 50 spuneau că au 100 de ani de ani. Sau dacă aveau 60 spuneau că au dublu, 120 ani. Ultima dată au petrecut împreună aniversarea lor în anul 2009, înainte să moară Mircea. Ei au avut o legătură extraordinară, ca între gemeni. Când Mircea a fost ars la crematoriu, Cornel a simțit cum îi arde toată burta', a declarat Domnița Constantiniu, soția artistului, pentru fanatik.ro.

Citește și: Angela Similea a revenit în muzică, după o pauză de 6 ani:„Cântecul se referă la tot ceea ce se întâmplă în Ucraina

Citește și: Fiul Monicăi Anghel, victimă a bullying-ului. L-a mutat pe Aviv la altă școală: „E o problemă reală'

Cornel Constantiniu are o legătură specială cu fratele său care a murit

Cornel Constantiniu suferă de Parkinson din 1993. Prima dată s-a operat în Africa de Sud, la fratele său geamăn, Mircea. Mai târziu a mai suferit o intervenție complicată pe creier, care adurat 11 ore, în anul 2004, la Viena.

Cu fratele său geamăn, celebrul interpret a avut o legătură aparte, care durează dincolo de moarte, pentru că Mircea a urcat la ceruri în anul 2009, fiind bolnav de cancer. 

'Cornel e bolnav de Parkinson de 28 de ani. Cu atâtea operații… Noroc că are inima bună. Boala aceasta distruge celulele în creier, de aceea nu mai poate vorbi clar, dar încă supraviețuiește. Geamănul, Mircea, a murit de 12 ani. Între ei a fost și este o legătură specială. Și acum, după operație, Cornel, timp de două-trei zile, vorbea numai de Mircea.

Este o legătură unică între gemeni. Când a murit Mircea, Cornel a spus: „a plecat jumătate din mine”. Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt, deși trăiau la distanță de continente. Cum îți explici că ei, trăind separat, pe alte continente, cu vieți diferite, purtau același număr la pantofi și la haine? Lui Cornel i se potriveau perfect hainele lui Mircea!

La pantaloni erau perfecți! Nici măcar un cm diferit. Iar Mircea ducea o viață sănătoasă, mânca salate, făcea sport, iar Cornel era static, nu se dădea jos din mașină decât din concert în concert. Mircea își făcea periodic analize serioase, iar în anul în care a murit l-au găsit în metasfaze', spunea Domnița Constantiniu anul trecut, pentru Click!.

Cornel Constantiniu a simțit când fratele său a fost ars la crematoriu

Cântărețul a simțit și când fratele lui a fost ars la crematoriu, cu toate că nu i s-a spus acest lucru, pentru a nu-l întrista. Însă, în timp ce fratele lui era ars, artistul a avut o reacție incredibilă, la care a fost martoră soția sa, Domnița. 

'Cornel a știut când a fost ars Mircea, deși nici soției nu i s-a spus. A avut o durere insurportabilă la burtă, brusc, și nu mâncase înainte nimic. Spunea că îi arde burta! Cum se explică? A fost între ei o legătură cum nu ai văzut pe lume! Iar eu am văzut aceste lucruri între ei de-a lungul timpului. Cât va trăi Cornel, ei vor fi legați la infinit…

Am rămas trăsnită! Cornel urla de durere, să cadă jos, nu alta, durere ce l-a ținut cam până într-o oră și apoi, la fel de brusc, l-a lăsat. În memoria lui, Cornel a scris cartea 'Zăpezile copilăriei', bătând la mașina de scris cu un singur deget, așa cum a putut', mai spunea actrița Domnița Constantiniu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton