Ce regret are Lucian Viziru în privința carierei fratelui său, Augustin Viziru: „Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot”

 Ifrim Georgiana
.

După șapte ani în care a locuit în Germania, Lucian Viziru s-a întors în România cu familia lui, pentru a-și relua cariera în actorie. De curând, actorul a făcut câteva declarații despre relația cu fratele lui, Augustin Viziru, și despre copilăria lor. Iată ce a spus fostul solist al trupei Gaz pe Foc despre diferențele dintre el și fratele lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Lucian Viziru s-a întors în România, după șapte ani petrecuți în Germania. Acolo, actorul era antrenor de tenis, însă a revenit în țara natală pentru a-și continua cariera de actor și pentru a reface trupa Gaz pe Foc, la 30 de ani de la înființare. În ultimul timp, actorul a vorbit public despre tensiunile dintre el și Augustin Viziru, după ce fratele lui ar fi spus, în podcastul lui Radu Țibulcă, că relația lor a fost întotdeauna marcată de neînțelegeri și că nu s-au apropiat niciodată cum și-au dorit.

aug9aug9

Citește și: Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la TV, după ce anunțaseră că s-au certat: „Pune mâna și riscă'

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…”

Citește și: Mihai Trăistariu a fost la un pas să se înece, de trei ori: „Mi-a făcut respirație gură la gură și m-a salvat. E un ghinion al vieții mele…” / EXCLUSIV

Citește și: Dana Roba îl acuză pe soțul ei că a mințit în fața procurorilor, după ce a spus că a lovit-o de 8 ori cu ciocanul în cap: „Am dovada, sunt mai multe. A vrut să mă omoare!'

Ce regret are Lucian Viziru în privința carierei fratelui său, Augustin Viziru

Recent, Lucian Viziru a vorbit despre diferențele dintre el și fratele lui, Augustin Viziru, pe care le-a remarcat încă din perioada adolescenței. Actorul spune că fratele lui a fost dintotdeauna mai „tupeist' și îl proteja pe vremea când erau în liceu, deși este cu trei ani mai mic decât el. În privința carierei fretelui său, Lucian Viziru regretă că acesta nu a continuat să joace tenis de performanță.

„Să ne înțelegem, e cu trei ani și jumătate mai mic decât mine, și el mă proteja pe mine în liceu. Eu făceam sport, eram sportiv de performanță, atât. Numai că el era mai înfipt, mai tupeist, la fel cum e și în ziua de astăzi. A jucat și el tenis de performanță până la 15 ani, dar acolo s-a oprit, din păcate pentru noi toți, pentru toată țara asta. Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot', a spus actorul, potrivit cancan.ro.

Cât despre implicarea părinților lor, Lucian Viziru a adăugat: „Cu mine și-au dat un pic mai mult interesul, că așa e în orice familie. La primul născut investești un pic mai mult, în ceea ce-l privește pe el să zic că nu s-au mai străduit așa de tare. Și se vede!'.

Ce relație are Lucian Viziru cu nepoata lui, fiica lui Augustin Viziru

În cadrul aceluiași interviu, Lucian Viziru a vorbit și despre relația cu nepoata lui, Maria, în vârstă de trei ani. De când a revenit în România, actorul nu a apucat să petreacă prea mult timp cu fiica lui Augustin Viziru, însă a rămas plăcut surprins de calitățile acesteia.

„Ne-am văzut de câteva ori, nu foarte des. Dar e superbă, e isteață, nu știu cu cine seamănă, probabil că seamănă cu unchi-su. Dar e un copil mișto!', a spus acesta.

Când vine vorba despre concediu, actorul a spus că va pleca cu familia pe litoralul românesc: „Noi plecăm la 2 Mai. E foarte drăguț acolo, e prima oară când merg în 2 Mai, tot timpul am evitat-o, am crezut că este o variantă mai ieftină a Vamei Vechi. Dar m-am oprit acolo împreună cu familia, acum vreo două săptămâni, pentru prima dată, și avem de gând să mai mergem. Mi-a lipsit litoralul Mării Negre, după șapte ani de Germania, chiar am fluturași în stomac când mă duc la marea noastră'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton