Regretul Ginei Pistol după petrecerea de nuntă cu Smiley: ”Îmi pare rău că nu... Este foarte greu. Simt nevoia să subliniez asta”

 Calin Maria Bianca
.

Care este regretul Ginei Pistol după petrecerea de nuntă cu Smiley. Gina Pistol a revenit în mediul online, în fața fanilor, după nunta spectaculoasă pe care a avut-o alături de soțul ei, Smiley. Frumoasa prezentatoare TV a vrut să facă o serie de clarificări cu privire la anumite aspecte, dar totodată să și povestească pe larg cum a fost ziua nunții lor, din perspectiva ei, pe lângă ceea ce s-a povestit și s-a văzut în mediul online. Mai mult decât atât, a vorbit și despre regretul pe care-l are cu privire la petrecerea de nuntă pe care au avut-o. Iată cele mai recente declarații ale Ginei Pistol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, într-un cadru de poveste, având mai târziu parte de o petrecere de nuntă spectaculoasă, cu sute de invitați, printre care numeroase nume mari din showbiz-ul românesc. S-au distrat pe cinste până în zorii dimineții și nu au ținut cont de nimic, iar mirii și toți cei prezenți au numai cuvinte de lauda despre cum a ieșit nunta anului 2023 din lumea mondenă.

smiley2-8smiley2-8

Totuși, deși totul a ieșit superb și are numai cuvinte de laudă, Gina Pistol le-a dezvăluit recent fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare și că are un regret, care are strânsă legătură cu petrecerea de nuntă. Iată despre ce este vorba mai concret din cele mai noi declarații alea frumoasei prezentatoare TV.

Citește și: În ce relații este Gina Pistol cu mama lui Smiley. Soacra prezentatoarei: „O iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi…”

Citește și: Cum arată verighetele alese de Smiley și Gina Pistol și care e povestea din spatele lor: „Au o însemnătate anume. Am scris în interiorul lor…'

Citește și: Adelina Pestrițu, după ce s-a zvonit că este însărcinată a doua oară: „Abia îl așteptăm”

Citește și: Ce măsuri a luat Andreea Bălan pentru a le asigura viitorul fiicelor ei, Clara și Ella: „O dată la 2-3 luni, depun niște bani'

Care este regretul Ginei Pistol după petrecerea de nuntă cu Smiley

Ei bine, nu, nu este nimic de rău. Gina Pistol le-a povestit tuturor celor din mediul online faptul că totul a ieșit așa cum a visat, poate chiar mult mai frumos, astfel că singurul ei regret este că nu a apucat să danseze cu fiecare invitat în parte, deși și-ar fi dorit acest lucru, numai că timpul le-a fost inamic și parcă a zburat.

'Gata, m-am reîntors. (…) Băi, abia acum încep să mă dezamorțesc așa. Foarte repede a trecut ziua de sâmbătă. Toată lumea ne-a zis înainte de nuntă că trece foarte repede și să ne bucurăm de ea din plin și chiar nu îți dai seama cât de repede trece. (…) Un regret pe care-l am este că nu am dansat cu toată lumea, n-ai cum să te împarți la toată lumea, este foarte greu, dar a fost o zi foarte frumoasă. Am avut un vibe bun așa. A fost o nuntă pe sufletul nostru.', a spus Gina Pistol pe Instagram-ul personal.

Gina Pistol: „Le-am zis oamenilor să mă lase 10 minute să realizez ce se întâmplă'

Lăsând regretul că nu a avut timp să danseze cu toți invitații fiindcă erau foarte mulți, Gina Pistol a povestit pe larg șirul evenimentelor. Fără a ezita, a mărturisit că nu realiza ceea ce se întâmplă și că ea este mireasă, mai ales că în jurul ei era foarte multă agitație, prin urmare le-a cerut celor care erau cu ea să o lase 10 minute să se adune și să verifice dacă are tot ceea ce-i trebuie cu ea, dar și dacă pisica este în casă. Prin urmare, pe tocuri și cu rochia de mireasă pe ea, soția lui Smiley verifica unde se află pisica familiei și avea grijă să închidă geamurile în caz că o să vină furtuna.

'Ziua mea a început pe la 6 jumate ca să îmi spăl părul. Pe la 7 jumate au venit ca să mp machieze și coafeze, apoi au venit de la foto-video, apoi domnișoarele de onoare. Foarte agitată am fost. Rămsesem singură acasă și era foarte multă lume, întrebam în toate părțile, vrei cafea, vrei apă, suc, mă rog. Când am plecat, le-am zis oamenilor să mă lase 10 minute să realizeze un pic ce se întâmplă, să văd dacă mi-am luat tot la mine, să închid geamurile, să-l caut pe Goșa prin casă, ca daca s-a tot inchis și deschis usa nu stiam unde a rămas. Îmbrăcată în mireasă, pe tocuri, că m-am încăpățânat, am zis că dacă tot sunt scumpi, măcar să-i tocesc, și m-am pus să-l caut pe Goșa, care era băgat într-un sertar. Apoi a început nebunia, nebunia într-un mod frumos.', a continuat Gina Pistol.

Gina Pistol, firul evenimentelor din ziua nunții

După ce s-a asigurat că lasă totul în ordine acasă, Gina Pistol a pășit alături de invitați spre cununia civilă, unde a spus un mare 'DA', la fel ca și soțul ei, Smiley. De aici, așa cum își imaginează toată lumea, a urmat cununia religioasă, unde frumoasa prezentatoare TV nu și-a stăpânit lacrimile și emoțiile, astfel că a fost printre singurele momente în care a plâns. De asemenea, legat de venirea tatălui ei, a precizat că a fost un moment emoționant, însă nu așa cum s-a exagerat în mediul online sau în presă.

'Am ajuns la cununia civilă, care a fost scurtă, am zis un da cântat, că Andrei l-a zis apăsat și răspicat. Apoi ne-am dus spre cununia religioasă, unde într-adevăr am plâns. Nu am plâns că a venit tata neapărat. L-am invitat și la botez, pentru că avem o relație civilizată, și am apreciat. Nu a fost chiar așa, nu m-am tăvălit pe jos că a venit tata. Nu știu de ce simt nevoia sa subliniez asta. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut totul ca noi să ne simțim bine și totodată toată lumea să fie fericită și să se distreze.

Am plâns la cununia religioasă fiindcă m-a emoționat tot ce se spunea, la fel și când a început corul să cânte. Am avut parte și de ploaie și de soare, și de un curcubeu. Totul a fost superb. Când am ajuns la petrecere, doamne, superbă locația. Toți au rămas fără cuvinte. Nu am avut niciun stres în ziua aia, legat de organizarea de la petrecere. Abia când am ajuns la locație am realizat ce se întâmplă. Ziceai că sunt beată, nu știu.' , a concluzionat Gina Pistol pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton