Regretul lui Alex Delea după eliminarea de la Survivor All Stars: „Spre spital îmi dădeam seama că drumul meu se va termina”. Cum se simte după accidentarea la genunchi

 Ifrim Georgiana
.

Alex Delea a fost eliminat de la Survivor All Stars, în ediția din 25 aprilie, și a părăsit competiția cu lacrimi în ochi. Întors acasă, fostul Războinic spune că și-a presimțit deznodământul din momentul când s-a accidentat grav pe traseu. Acela este și momentul pe care îl regretă cel mai mult. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea a câștigat Survivor 2022, astfel că mulți l-au văzut învingător și în acest sezon. Eliminarea lui a fost complet neașteptată, mai ales că s-a numărat printre cei mai buni concurenți, cu rezultate remarcabile pe traseu. Din nefericire, fostul Războinic a suferit o accidentare și a fost transportat la spital. El spune că acela a fost momentul când a conștientizat că se încheie experiența la Survivor All Stars.

al11-1al11-1

Citește și: Alex Delea a fost eliminat de la Survivor All Stars: „În urma unei strategii făcute de Zanni…” / A câștigat competiția în 2022

Citește și: Cine este Alex Delea de la Survivor All Stars. A câștigat competiția în 2022

Citește și: Alina Sorescu explică de ce nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu, după 2 ani de procese: „Nu îmi doream să fi ajuns aici. Acum este apelul procvesului”

Citește și: Reacția lui Codin Maticiuc, după ce a fost acuzat că ar sustrage bani, din actele de caritate: „La banii pe care îi strâng anual, aș putea să fur 100.000 de euro, 200.000 de euro…”

Regretul lui Alex Delea după eliminarea de la Survivor All Stars

Alex Delea avea șanse mari să câștige Survivor All Stars și regretă amarnic accidentarea pe care a suferit-o în competiție. El și-a presimțit deznomântul când a ajuns la spital și a suferit o intervenție la genunchi.

„Cel mai mare regret a fost faptul că m-am accidentat, ceea ce m-a ținut departe de joc pentru o perioadă îndelungată. Si m-a făcut să mă confrunt cu o situație pe care nu o mai trăisem niciodată în această competiție. (…)

În drum spre spital îmi dădeam seama că drumul meu la Survivor All Stars se va termina curând. În momentul în care m-am văzut și pe acel pat de spital, cu vestea că va trebui să fiu cusut și să stau deoparte, cumva am conștientizat', a spus el pentru unica.ro.

„A fost dureros'

Alex Delea spune că momentul accidentării nu i-a provocat doar suferință fizică, ci l-a dezechilibrat și mental.

„Momentul în care mi-a fost cusut genunchiul. A fost foarte dureros, atât la nivel fizic, cât și psihic, conștientizând tot ceea ce va urma apoi', a adăugat el pentru sursa citată.

Totuși, fostul Războinic a rămas cu impresii bune despre colegii săi: „A fost o chimie foarte puternică între toți colegii mei. Ne-am înțeles super bine toți. Iar asta cred că se observă și în faptul că păstrăm legătura, acum că filmările s-au încheiat'.

Cu ce se ocupă Alex Delea după eliminarea de la Survivor All Stars

Eliminat de la Survivor All Stars, Alex Delea spune că-și va continua proiectele în actorie.

„Cu siguranță, ador actoria și tot ceea ce ține de acest domeniu. Așa că aștept cu drag noi propuneri de proiecte care să mi se potrivească', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton